- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
"A tesztről még mindig az a véleményem, hogy a lényeg jó"
Ja, ezt kb mindenki tudta, csak ezért fölösleges volt a cpu teszt.(#519) lezso6 Ennyire ne egyszerűsítsd le a helyzetet. Ha csak ennyi lett volna akkor maradt volna az eredeti játékteszt táblázat.
Egyébként is magasról sz@rok arra, hogy a 7-Zip program 3 sec-el hamarabb végez az Ezer magos processzoron. Játékos környezetben ez semmi előnyt nem jelent.
-
Joshi
titán
"Én csak egy varázsló vagyok, csak egy picit látok csak többet az egészből, mint ti. Bár ezek szerint ez pont elég arra, hogy radikálisan eltérő véleményünk legyen."
És szerinted mi köze van az általad elmondatottakhoz az itteni CPU tesztnek? Örüljünk annak hogy van egy szar CPU tesztünk? Vagy most mit magyaráztál meg? -
Joshi
titán
válasz
xeon forever #510 üzenetére
Ez nem mentség arra hogy valaki balfék. Ezermillió hsz kellett ahhoz is, hogy a Crysis3 táblázat módosuljon. Szerinted?
Válasz: de mi jól mértünk!
De nem!
De igen!
De nem!
...
Akkor No Comment. -
Joshi
titán
"Kivancsi lennek hany % van itt csak forum miatt, es hany % azert mert angol hianyaban nincs mas lehetosege..."
Szerintem a PH soha nem volt a trendi angol oldalak ellenfele, egyértelműen a fórum tartja életben az oldalt. Egyébként ezzel nincs is semmi gond mert működik. Pont ezért fölösleges pénzt költeni egy olyan rendezvényen való megjelenésre, amit számtalan oldal és cég sokkal jobban prezentál. Véleményem szerint egyszerűbb lenne egy magyar felirat kreálása mint a személyes részvétel. Ok, a résztvevők szemszögéből biztosan nem így van. -
Joshi
titán
"...hogy miert nincs meg mindig yt channel?"
Azért nincs, mert a pénzt elviszi a fizetések és a különböző kiutaztatás a nemzetközi rendezvényekre. Nagyjából annyi értelme van a nemzetközi rendezvényekre való PH-s kiutazásoknak, mint férfiemberen a mellbimbónak.utóbbi hasonlat egyébként BBéci-től van. Ide tényleg illik a hasonlat.
-
Joshi
titán
Elefant-nak anno felajánlottam a Sennheiser MOMENTUM Wireless M2 tesztelésre, de nem fogadta el. Nem írnám le a miérteket, de valószínű hogy nem tehette. A PH-t is irányítják ami természetes dolog, nem kell ezen meglepődni.
Viszont a hitelesség megtartásához elengedhetetlen egy hiteles és pártatlan Teszt. Sajnos ez most nem jött össze. Én abban bízom hogy ez tanulópénz volt a PH-nak. A gond az, hogy a PH több mint 10 éve üzemel, szóval a tanulópénzen már bőven túl vannak. Sokan AMD pártinak tartják az oldalt ami ezek után már egyáltalán nem meglepő, de én még most sem akarok messzemenő következtetéseket levonni. -
-
Joshi
titán
Tegnap még más eredmények voltak a Crysis3 és Tomb Raiderben, persze tegnap még az volt a jó ma már teljesen más a sorrend. Nyilván a játékra is alkalmas procik tegnap is és ma is ugyan azt a teljesítményt nyújtják, csak ezt a PH HÁZIGAZDÁK nem értették( nem akarták érteni).
Viszont ha a Ryzen 1800X húzott eredménye is ott van, akkor miért nincs mondjuk a 4790K húzott eredménye is? Ha a válasz az, hogy az alap eredményből simán kikövetkeztethető a húzott eredmény is, akkor a Ryzennél is ez a helyzet nem? Vagy?
-
Joshi
titán
Akkor mit keres a Battlefield1 DX12 teszt elején a 3770K? Zérus logika van a listát nézve.
Ugye itt csak az alacsonyabb felbontást kell nézni mert ott lehet cpu limit.
Ugyan itt a húzott 1800X sokkal gyengébb eredményt hozott mint az alapon használt. Azt még megérteném hogy nem jobb, de hogy rosszabb? Vagy az is egy régebbi teszt?
-
Joshi
titán
válasz
nemszabad #228 üzenetére
Egy neves szakmai oldal esetében azért nem ezt várja az ember.
Persze lehet komolytalanul is venni az itt olvasottakat, csak akkor kezelje mindenki úgy.
De írtam egy lehetőséget.
"Azért írtam hogy akkor inkább bele se tettétek volna a régi teszteket. Nem az számít hogy minél több proci szerepeljen egy tesztben, hanem a valós azonos körülmények közötti mért teljesítményük" -
Joshi
titán
Értsd már meg hogy teljesen mindegy hogy mennyi idő telt el a tesztek között, meg hogy egyszerre nem álltak rendelkezésre a tesztalanyok. A teszt egyszerűen fals, rossz. Azért írtam hogy akkor inkább bele se tettétek volna a régi teszteket. Nem az számít hogy minél több proci szerepeljen egy tesztben, hanem a valós azonos körülmények közötti mért teljesítményük(SW & HW).
ui.: még annak sincs semmi értelme, ha a Battlefield1 4790K eredmény mellé odaírod hogy egy régi tesztről van szó és azóta több javítás is történt. Mert akkor se tudja az ember hogy a jelenlegi felállásban mit tud.
Tovább nem tépem a szám, ha nem érted akkor nagyon nagy gondok vannak.
-
Joshi
titán
A tesztelésnek pont az lenne a lényege, hogy lehetőleg ugyanolyan körülmények között hasonlítsuk össze a tesztalanyokat. Inkább be se raktad volna a régi teszteket a mostaniba. A lényeg hogy már tudjuk hogy miért vannak ekkora fals eredmények.
A kritikus véleményem az ha tetszik ha nem, hogy te inkább ne készíts teszteket, vagy nagyon gondold át a folyamatot mielőtt nekiállsz. -
Joshi
titán
Természetesen az 1920-as eredményre gondolok, az meg nem kérdés hogy hiba csúszott a gépezetbe. A gond az hogy ezt simán kiraktátok.
ui.: a 3770K mérése későbbi mint a 4790K-é? Az is érdekes, mintha olyan nehéz lenne beszerezni egy 4790K procit.
Egyébként hogy a francba ollózhatsz össze egy korai bugos játéktesztet egy több javításon átesett teszttel?
Most ilyenkor mit gondoljon az ember? De komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged