- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
pet007
aktív tag
En szeretem olvasni a hireket/cikkeket/blogokat, nem errol van szo, hanem hogy ph innen nezve nem valtozott az elmult kb 6-8 evben(lehet tobb). Nem nott, nem vette fel az uj trendeket, nem haladt a korral. It-en ez a fajta vegetacio nincs jo eredmennyel hosszu tavon. Kivancsi lennek hany % van itt csak forum miatt, es hany % azert mert angol hianyaban nincs mas lehetosege...
-
pet007
aktív tag
Nem lesz egyszeru ennyi embert talalni, aki tetszeset egy 5ezressel fejezi ki. Szerintem itt felsorolt megoldasok kozul egyik sem eletkepes, szimplan ra kene gyurni marketingre. Csak kerdem, jelenleg mibol el ph? Ti ott a ph-nal nem akartok tobbet keresni? Van nalatok egyaltalan konkret marketinges? Arrol mar nem is beszelve, hogy miert nincs meg mindig yt channel? Nem akkora kaland ma mar...
Bocsi a sok kerdesert, hosszu nap volt, valaszokat azert megkoszonom majd! -
pet007
aktív tag
Pont most filoztam, hogy kene venni egy 2600k-t, lap+ram van ugyis, grafikonok alapjan meg mindig eleg jatekra.. 85£-t siman meger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest