- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Daywalker #109 üzenetére
Beleakartam szólni hogy a legutóbbi beszámolótok alapján belefért volna simán hogy megvegyetek 1-1 cpu-t aztán simán továbbadhattok rajta, de aztán megnéztem a 2016-ot és rájöttem hogy csoda hogy maradt munkaerő
.
Ennyire nincs reklámértéke már az oldalnak hogy egy nagyker sem tud adni tesztpéládnyt vagy valami?
Lassan egy semmiből jött youtuber több figylemet fog kapni, meg talán még terméket is előbb mint a hazai info oldalak pedig azokból sincs sok.
Más részről miért nem próbáljátok meg azokat a játékokat is tesztelni amivel a közösség játszik? Gondolok itt az E-sport játékokra. Igaz hogy minimumon a legtöbb még kávédarálón is elfut de tudnak azért azok is kellemetlen perceket szerezni a VGA/CPU párosnak. CSGO, DOTA2, LOL, Quake C. , etc. majdnem mindbe van demo mód ahol 100% ban reprodukálható a terhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged