- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval hiába erős a kutya, ha impotens.
Na, viccet félretéve. Egyrészt, nem másokra mutogatás megy, hanem a tények közlése, ez a mozgástér. Illetve mondok egy pár "új" dolgot: Van "marketinges" (bár én nem így hívnám), különben a PH! már rég lehúzta volna a rolót. Vannak komoly partnerkapcsolatok is, különben annyi teszt sem lenne, mint most. Csak ugye a lehetőségek nem olyan szerteágazóak, mint hiszitek. Akármilyen jóba vagy akármilyen partnerrel (vagyis a PR-osával), ha a policy miatt nem kapsz hardvert. Nem elég akarni, nagyon akarásnak nyögés a vége.
Pontosan ezért közösségi megoldásokban lehet gondolkodni persze, ez jó is, ezzel számolunk is, hisz volt már több alkalom is, amikor itteni tagtól kaptuk a hardver tesztre. S ezt lehetne akár "nagyban" is csinálni, csak ezt mondani a legkönnyebb. Át kell gondolni, hogy ezt hogyan lehetne ezt jól kivitelezni.
Egyébként nagyon hülyén jön ki, hogy én beszélek itt a PH nevében, amikor nekem kb nulla közöm van a humán üzemeltetéshez. Én csak egy varázsló vagyok, csak egy picit látok csak többet az egészből, mint ti. Bár ezek szerint ez pont elég arra, hogy radikálisan eltérő véleményünk legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest