Új hozzászólás Aktív témák
-
8.1 alatt nem tudom változott-e valami, de a negyedik pontban leírt megoldás az itt lévő RT-s eszközön nem megy. A ribbonon "Nem érhető el" felirat van középen - gondolom a home group hiányzik hozzá.
De én amúgy se ezt akartam, hanem a tableten a fiókom egyik mappáját szeretném publikálni, másik gépen meg rácsatlakozni és belapátolni a fájlokat.
-
vicze
félisten
Te azt nem teljesen elfelejted, hogy az MS úgy Vista megjelenése előtt elkezdte a teljes architektúrát átalakítani, egy olyan moduláris felépítésűre, amit "legózni" lehet, akár a Linux modulokat, ennek a végeredménye volt a MinWin, és később a Server Core.
Nem a CE-t cserélték NT-re, hanem a CE-t kidobták úgy ahogy volt és az NT köré lett újra felépítve az egész, persze sok minden hasznosítható volt régiből. Azokat a modulokat megkapta, ami kellettek.
"Egyébként az RT-t és a WP8-at két külön csapat fejlesztette" Most a GUI-ról beszélgetünk vagy arról ami alatta van? Mindhárom OS esetében az alap közös teljesen, ahogy a modulok is közösek.Maga a Metro UI konzisztens bizonyos szempontból, jelenleg(!) sajnos 2 osztódik a WP miatt, ami megint csak a WP7 hozadéka a visszafelé kompatibilitás.
Annyi hibát követett el az MS a Metro fejlesztése során, hogy hihetetlen és megint saját baromságuk miatt szívnak ők is a fejlesztők is, a usersek is.
Mellesleg nézd meg, hogy OSX iOS-esedik vagy fordítva?A cél ott is ugyanaz, csak a "hogyanon" agyalnak ugyan úgy, amire a MS huszárvágást csinált. Majd kiderül kinek sikerül, jelenleg csak az MS jár más utat.
-
vicze
félisten
A WP8 egy lebutított RT, desktop és egy csomó funkció nélkül, nyilván minimalizálva az erőforrás igényt.
Pont az volt a WP8 lényege, hogy nem a CE irányból lett megközelítve, hanem NT oldalról.Pont ez volt az egész Win modulárissá tevésének a lényege, minden kivehető és felaggatható.
A WP8 megjelenésekor mondtam, hogy ez egy csupaszított RT. -
azopi74
addikt
"Valószinűleg átmegy a mobilokra is, azaz ez fog futni a wp mobilokon inkább. "
Szerintem meg inkább a WP fog átmenni a tabletekre is, amint kész lesz a Metro-s Office, a desktopot pedig el lehet majd felejteni tableten.
Aki desktopot is akar, az nyúljon mélyebben a zsebébe, és vegyen valami normálisabb Win8-as convertible-t vagy hibridet. -
margithid
veterán
Asztali win8cal volt dolgom eddig, nem rossz, de én továbbra is tartom, teljes értékű win8cal szerelt tabletek fognak elterjedni, nem az RT. Erre értettem, hogy átmenteti.
Igazából meg ha úgy veszük, akkor a winRT a wp8ból született, nem is értem minek választották szét a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft kénytelen volt felfüggeszteni a számos Surface RT táblagépet blokkoló rendszerfrissítését.
- Doctor Who (2005)
- Milyen monitort vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest