- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ennek az oka az lehet, hogy egyes szoftverek és funkciók DRM-védelemmel vannak ellátva, és a bootloader kinyitása a DRM-kulcsok elvesztésével jár, így aztán például a Z3 fejlett éjszakai módjai is áldozatul esnek a Z3 Compact esetében.
No de miért van DRM-el védve? Ez nincs leírva.. továbbra sem értem, hogy egy beállítás az egyik általános programban miért DRM-el védve. Itt szerintem nem áll, amit vincze1 mondott hogy a lopás (mármint app portolás) megakadályozása miatt, mert akkor miért nem az egész kamera szoftver, illetve miért lehet egyáltalán elindítani BL nyitás esetén.
Nem olvastam el a nyitás feltételeit, de a HTC-nél pl., a vonatkozó szövegben csak annyi van, hogy a nyitásból eredendő károk esetében ugrik a gari, vagyis pl. ha elmegy a "hang a hangszórókból" akkor azt ugyan úgy javítani fogják. Úgy látszik akkor a Sony nem ennyire engedékeny.
-
-FreaK-
veterán
Yess, ez mondjuk logikusnak tűnik, tényleg minden Sony cuccot portoltak már gyakorlatilag mindenre.
Nem hiszem, hogy jogvédett kernel modul lenne, vagyis biztos nem törlődne, akkor egyszerűen nem menne az adott funkció, nem? Bár ebbe így nehéz bele látni.(#5) Cyberpunk: szerintem meg ha a gyártó erre hivatalos lehetőséget kínál akkor de, rendeltetés szerű a használat.
-
-FreaK-
veterán
Ez egy nagyon pozitív hozzáállás a gyártó részéről, kár hogy kevesen vannak akik ilyesmire egyáltalán lehetőséget adnak. Azt viszont továbbra sem értem mi köze a DRM-nek az éjszakai fotókhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest