Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Természetesen nem örülnék, de azért nem sírom tele a párnám a Sony árbevételei miatt. Továbbra is tartom, amit korábban írtam: baromira nem elegáns, hogy nem jelezték előre, hogy mi az "ára". Miközben a mi támogatjuk a usereket álca mögé rejtőznek.A "mókolgatás" szót nem tudom értelmezni, és a hideg ráz tőle, nálam nagyjából az "igényes" szóval van egy lapon
Meg a röcöggel.Azt pedig szeretném én eldönteni, hogy mit módosítok a telefonomon és mit nem - ne a Sony vagy bármelyik más gyártó tegye meg helyettem. Az egész egyébként akkor válik majd érdekessé, amikor a Sony két hónap múlva kiadja a Z4-et vagy bármit és azzal a lendülettel megfeledkezik a mostani zászlóshajók frissítéséről (láttunk már erre példát a világtörténelem során. A CM és egyéb aftermarket csapatok pedig még évek múlva is életben tudnak tartani egy-egy készüléket. Na, ilyen esetben például igencsak jó dolog, ha van mozgástered).
Az meg szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb valaki megtalálja a kiskaput, teljes mentéssel pedig a DRM-vesztés is elkerülhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg a röcöggel.