- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas82
tag
válasz
saddybaddy #41 üzenetére
Örülök, hogy neked jól működik, annál jobban idegesít, hogy velem meg kidobattak egy valag pénzt az ablakon, nem azt mondtam hogy mindegyik rossz, csak hogy nem volt egyedi az esetem.
-
Farkas82
tag
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
Telefont akartam venni, nem WiFi-s mini tabletet, amivel telefonálni is lehet ha kedve van hozzá. Nem volt vicces.
-
Farkas82
tag
válasz
weberzolee #34 üzenetére
Itt a fórumokon is írtak vissza, hogy találkoztak ezzel a hibával, kollégám más típusú samsungja is produkálta ezt a hibát, szóval nem is volt annyira egyedi eset.
-
Farkas82
tag
De legalább ők elismerik ha valami pobléma van a telóval. Nekem a Galaxy s8 produkált olyan hibát, hogy gyenge térerejű helyen ha elvesztette a térerőt, utánna nem volt képes megától visszamászni a hálózatra, hiába lett volna térerő, csak ha újraindítottam. Szervíz szerint minden rendben volt a telóval, gyenge térerejű helyen tegyem át repülő üzzemmódba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest