- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy nem lesz?
De az nem most lesz, az LGA775 túl jóra sikerült, így most ez marad. Ráadásul a rendszerem határa a csillagos ég egyenlőre. (E8500, Q9450 stb....) A lapom megfelelően kiszolgál bármilyen Quad-ot, és hát várom mikor értéktelenednek el pl. a Q8200-asok és társaik. Azt még ki szeretném próbálni. Aztán jöhet az AMD, nem vagyok platform FAN.
Vitus: Nem tudom, engem nem ütött szíven ez a hír, mert tudom, hogy az Intel-nél is vannak hasonló problémák, bár azok árnyaltak. eddig mindent megtudtam oldani magamtól.
-
robyeger
addikt
sokan nem tudják megkülönböztetni a hibákat, hogy hardver vagy szoftver okozza, főleg ha ritkábban jelentkeznek, lehet viszont hogy te szimplán a szerencsések közé tartozol
Nem tudhatom. Kétségtelen az is, hogy a feszültség emelés a szinkron problémák nagy részét is le tudja fedni...
-
antikomcsi
veterán
Úristen mi lesz most!
Ekkora nagy hibát, zárassuk be a gyárat!
Az senkit ne zavarjon, hogy valószínű észre se vennék a legtöbben innét ezt a dolgot, mert vagy két modult használnak, vagy eleve adnak még 1-2 tized voltot a memóriáknak.
Nekem ddr2 van, de az sem indul el alapfeszen normálisan, és valahogy nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Építő/felújító topik
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest