Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy nem lesz?

De az nem most lesz, az LGA775 túl jóra sikerült, így most ez marad. Ráadásul a rendszerem határa a csillagos ég egyenlőre. (E8500, Q9450 stb....) A lapom megfelelően kiszolgál bármilyen Quad-ot, és hát várom mikor értéktelenednek el pl. a Q8200-asok és társaik. Azt még ki szeretném próbálni. Aztán jöhet az AMD, nem vagyok platform FAN.

Vitus: Nem tudom, engem nem ütött szíven ez a hír, mert tudom, hogy az Intel-nél is vannak hasonló problémák, bár azok árnyaltak. eddig mindent megtudtam oldani magamtól.

-
robyeger
addikt
sokan nem tudják megkülönböztetni a hibákat, hogy hardver vagy szoftver okozza, főleg ha ritkábban jelentkeznek, lehet viszont hogy te szimplán a szerencsések közé tartozol
Nem tudhatom. Kétségtelen az is, hogy a feszültség emelés a szinkron problémák nagy részét is le tudja fedni... -
antikomcsi
veterán
Úristen mi lesz most!
Ekkora nagy hibát, zárassuk be a gyárat!
Az senkit ne zavarjon, hogy valószínű észre se vennék a legtöbben innét ezt a dolgot, mert vagy két modult használnak, vagy eleve adnak még 1-2 tized voltot a memóriáknak.
Nekem ddr2 van, de az sem indul el alapfeszen normálisan, és valahogy nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest