Hirdetés
- iPhone topik
- Szereztünk három fotót a Honor Magic8 Lite-ról, mutatjuk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ki mondta hogy nem lesz?

De az nem most lesz, az LGA775 túl jóra sikerült, így most ez marad. Ráadásul a rendszerem határa a csillagos ég egyenlőre. (E8500, Q9450 stb....) A lapom megfelelően kiszolgál bármilyen Quad-ot, és hát várom mikor értéktelenednek el pl. a Q8200-asok és társaik. Azt még ki szeretném próbálni. Aztán jöhet az AMD, nem vagyok platform FAN.

Vitus: Nem tudom, engem nem ütött szíven ez a hír, mert tudom, hogy az Intel-nél is vannak hasonló problémák, bár azok árnyaltak. eddig mindent megtudtam oldani magamtól.

-
robyeger
addikt
sokan nem tudják megkülönböztetni a hibákat, hogy hardver vagy szoftver okozza, főleg ha ritkábban jelentkeznek, lehet viszont hogy te szimplán a szerencsések közé tartozol
Nem tudhatom. Kétségtelen az is, hogy a feszültség emelés a szinkron problémák nagy részét is le tudja fedni... -
antikomcsi
veterán
Úristen mi lesz most!
Ekkora nagy hibát, zárassuk be a gyárat!
Az senkit ne zavarjon, hogy valószínű észre se vennék a legtöbben innét ezt a dolgot, mert vagy két modult használnak, vagy eleve adnak még 1-2 tized voltot a memóriáknak.
Nekem ddr2 van, de az sem indul el alapfeszen normálisan, és valahogy nincsenek álmatlan éjszakáim emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest