- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
DeFranco #459 üzenetére
én nem érzem ez a "mindig minden körülmények között" dolgot, pedig elolvastam értőn az egészet.
szerintem az érzés onnan jön, hogy itt mindig nagyon sok út vezet a működő rendszerhez, mindegyiken máshol vannak a tankcsapdák. innentől a nagy számok törvénye szerint is lesz egy csomó olyan, hogy magától működik az, ott és akkor. ugyanígy lesz ennek a fordítottja is, amikor helyreállíthatatlanul beborul valami miatt ugyanez másnál.
azzal egyet tudok érteni, hogy innentől kezdve a kontraszt frusztráló ha te épp a rossz végén vagy a botnak, de a másik félnek is tök igaza van, mert nála pöccre ment.
az is rendszeresen el van felejtve, hogy a windowst is mindenki évekig tanulgatta (meg szívott a köcsög catalysttal, ugye), mire mostanra jedi masterként fut neki a tök ismeretlen (bár ismerősnek látszó) rencöröknek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #459 üzenetére
Amit leírtál az első hozzászólásodban, az meg egy utópia egy olyan rendszerhez, ami egy és oszthatatlan. Mivel jelenleg kb. 400 disztró van és ezek többsége még csak nem is azonos csomagkezelőt használ, ilyen általános setp by step megoldás a nagyon kezdőknek nem lesz soha.
Anno az Ubuntu topicban kisilabizálták nekem, hogy a hálókártyám a P3-as gépben azért dobja el mindig a kapcsolatot, mert le kell tiltani a kernel beállításoknál az APCI-t. Megcsináltam, és igazuk lett.
Itt PH!-n meglehetősen pozitív tapasztalataim vannak ilyen téren, millió 1 gondom volt Ubuntuval, mindig kaptam rendes segítséget, meg persze gugliztam is mellette.Az előbbi reakcióm meg azért volt, mert úgy tűnt a hozzászólásodból, hogy a Chakrás közösséggel van bajod. Itt rajtam kívül nem nagyon van Chakrás, csak többen, akiknek ajánlottam és páran, akik visszaírtak, hogy oh igen, tényleg fasza.
Most már érted mivel volt bajom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest