- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Program letölt, telepít, megy. Probléma inkább unsintall-al szokott lenni!
next.next,next, ok és fent is van, program működik( sőt akár automatikusan el is indul). No parancssorok hülyeség, meg hasonló ökörség! persze serial beírása adhat egy plusz lépést.
Az bonyolíthat, ha "Futtatás rendszergazdaként" kell indítani, de ehhez se kell parancssor.
Windows mélyére szinte sose kell menni, cmd.exe, regeditet két kezemen megszámolom hányszor használtam.
Akkor van hülyéskedés a programmal, ha forrás warez, itt levő kellemetlenségek nem a programozó vagy a win hibája.
Ubuntánál meg egy egyszerű programnál (HDSentinal) nyúljak parancssorokhoz. Vmi vicc? Na ezért tartom vacaknak a linuxot. Ezért mondom soha többé. Ha száműzik Terminal használatát akkor változtatok végletes véleményen.Máskülönben pont azt mondtál mint te most, de kértem részletes levezetést, azt meg nem adták, csak tessék lássék, amit nem értettem (nem sikerült vele), mikor még részletesebbet kértem(alapokról, minden lépéssel), meguntak, leszartak.
-
pakriksz
őstag
"Ne mond nekem, hogy Windowson minden rögtön megy. " de jó lenne mondani, de sajnos hetente legalább egyszer úgy fel... hogy a falat kaparom

Amúgy a sok terminálfóbiás [moderálva]. Majd ha winnél is beleütköztök egy komolyabb problémába ne felejtsétek el azt a cmd nevű ablakot amit nyomogattok, ami a terminál wines megfelelője
Vagy egyszerűbb a reinstall? 
gyakrabban kell azt néztem winen mint linuxon a terminált... Ja és van amikor szórakozásból cmd-zek meg terminálozok, mert meglepő módon sokmindenre jobb gyorsabb, mint 432x klikkelni hogy 5 perc alatt eljussak végre a megfelelő menühöz
batch fájlokat összehozni is egyszerűbb mint esetleg 40x végigklikkelgetni ugyanazt.[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vagy egyszerűbb a reinstall?