- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kár hogy a makrózást erőltetik és hogy csak 8 MP az ultraszéles látószögű modul, úgyhogy gyakorlatilag egy értelmesnek tűnő szenzor van rajta. Minden más viszont jól hangzik.
-
Graphics
Jómunkásember
Az elnevezést nem értem, a készülék nagyon frankó lett, kifejezetten tetszik a hátlapi kameramegoldás is
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
Már kezdtem izgulni, hogy a phablet szó kimarad a hírből, de szerencsére ott van.
-
Értesítő LED meg NFC remélem nem lesz benne... az olyan snassz lenne egy Pro kiadástól.
-
Noukoum
veterán
Xiaomi Mi Max és Xiaomi Mi Note 10
Apple majmolás.. Hát bizony, az apple már a xiaomit majmolja. Nem mintha ez fontos lenne, de ha már a cikk említi..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Snowy_owl
őstag
Note 8 Prohoz képedt kábé annyi a változás, hogy berendezték a kamerákat négyzet alakba.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Goose-T
veterán
Snapdragon 720G! Biztos gyors a Mediatek is, de arra legfeljebb gyári OS-t lehet telepíteni, még Xiaomi.eu-s ROM sincs hozzá.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Snowy_owl
őstag
Mondom másképp: nem látok lényegi változást az elődhöz képest. Nekem attól, hogy itt vagy ott van az ujjlenyomat, vagy snapi vagy mediatek, nem oszt nem szoroz. Úgymondjam fejlődést nem látok. Az, hogy milyen a központi egység kimutathatatlanul kevés embert befolyásol vásárláskor, mikor sokan egyéb paraméterekkel sincsnek tisztában.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Van erre valahol statisztika, hogy kevés embert befolyásol?
Te nem látsz változást, aki viszont nézi az adatlapot látni fogja
Bizony van akit érdekel az ergonómia szempontjából az ujjlenyomatolvasó, van akit érdekel a SoC is...
[ Szerkesztve ]
-
Snowy_owl
őstag
Ne akadékoskodj, így van és kész. Érted, én sem kérdezem meg a vízszerelőt, hogy szerinte miért nem jó ez vagy ez, megmondja, hogy a tapasztalat ezt mutatja, mit nem értesz rajta, ne akadékoskodj.
-
Alarikman
senior tag
Ez errefelé Ajánlott - Különösen ajánlott plecsni kategória lesz, megint.
-
Bandetad66
csendes tag
Note 8 Pro tulajként mondom, inkább lépett vissza,mint előre...ugyanaz a kameraszett, és hogy snapi 720? Na ne már...micsoda fejlődés..
-
DeathAdder
veterán
Srácok ez a Snapdragon 720G mennyire szűk keresztmetszet manapság?
Egy Snapi 845-ös Pocophone után érezhető lassulás?
Nyilván nem benchmarkokra gondolok, hanem felhasználói élményre. -
Alarikman
senior tag
válasz DeathAdder #18 üzenetére
Tesztek alapján a 720G CPU-ban kicsit jobb mint egy 730G(magasabb órajel a nagy magoknál). GPU-ban kb azt hozza.
A mediatek GPU-ja kicsit gyorsabb(Note8 Pro). Ha nem játék az elsődleges akkor semmi gondod nem lesz vele szerintem.
845-ös GPU-ban lehet gyorsabb, cserébe többet fogyaszt.
De Poco után nem egy Mi9-10 kategória kellene neked?[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem markáns eltérés nem lesz. Én is agyaltam váltáson, de őszintén a Poco F1 annyira eltalált cucc lett, hogy max a K30 Pro tud megmozgatni leghamarabb váltásra.
-
Alarikman
senior tag
válasz Bandetad66 #17 üzenetére
Ez a költséghatékony kategória. Ne várj errefelé forradalmat.
Ha érdekességekre vágysz, akkor felfelé nézzé szét inkább(K30, Mi10).
A Note 9 pro ezzel az akkuval és takarékos CPU-val simán 2-2,5 napot hozni fog sokaknak.
Neked a Note 8 Pro mennyit hoz? A CPU meg megtévesztő. Nem visszalépés, max játékban kicsit(PUBG). Kinek mi a preferenciája.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Alarikman #19 üzenetére
"Ha nem a játék az elsődleges"
Az elnevezésben a G ugye game-re utal, már jönnek ki az indiai előzetesek, így látható az is, hogy pl. cod mobile ultra részletességet is be lehet kapcsolni (fps-t nem írja, de ebből sejthető, hogy high settingsel 60fps adott). Másik a pubg volt, szintén lehetett váltani ultrára, szépen vitte, lag nélkül.
Rendben, ez nem gamer telefon - nincs water cooling, 120H display stb. - viszont amit írtál nem teljesen gondolom igaznak.Visszatérve a folyamatosan érkező indiai videókra: megnézték a pontszámokat, egészen marginális a különbség a note 8 pro-ban lévő cpu-hoz képest (gyártási technológián van a hangsúly), továbbá több helyen említik a fém keretet, valamint a fejlesztett rezgő motort.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Bandetad66 #17 üzenetére
Van akinek az lesz a fejlődés alfája és omegája hogy most már Qualcomm lesz benne.
-
barney96
csendes újonc
Felhasználás függő nyilván, de nekem poco f1 után a mi 9 lite is előrelépésnek érzdődött a maga kis snapi710-el. Illetve lehet, hogy ha egymás mellé tenném akkor a poco tizedmásodpercekkel gyorsabb lenne, de egyáltalán nem érződik átlagos használat mellett. Küllemre+kijelzőben meg nagy előrelépés.
-
ttt1
őstag
A 730-as cpu a108 mpixelhez kevés volt, nem tudom a 64-hez elég-e?
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Azért kerülhetett volna kijelzőbe ujjlenyomat olvasó,bár ez szubjektív vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz #65577472 #30 üzenetére
Pedig a következőben már az is lesz valószínűleg.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
veterán
Snapdragon 720G?Az meg miféle jószág?
A snapi 730 vagy 730G-nél gyengébb valamivel?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Minden kerdesre ami valaha felmerült bármelyik telefon kapcsán az megtalalható a neten gondos keresés,googlizás után.Ha mindenki ezt tenné akkor viszont nem lenne értelme az ilyen fórumoknak sem és lehuzhatná a lapcsalád is a rolót ezzel pedig sok ember elvesztené a munkáját is. Ugyhogy a google ne legyen annyira a barátja senkinek
-
TeeJay
félisten
Mediatek helyett Snapdragon hasonló teljesítményben így végre lesz rá Xiaomi.eu ROM.
Sima Redmi Note 8-hoz képest meg elég nagy ugrás!
Egy kategóriával fentebbi sokkal gyorsabb és takarékosabb proci, sokkal jobb gpu, végre UFS tároló, oldalsó ujjlenyomat olvasó, 60 pixellel nagyobb kijelző, 1Ah-val nagyobb akku!Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
Lehetett volna egy picivel nagyobb is ha már benne van a Max a nevében.
-
elfelejtette
veterán
A méretet már ki sem írjátok? Kitehetnétek a cikk elején, akkor nem kellene feleslegesen végig olvasni a tepsi utálóknak...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Wesder
félisten
válasz elfelejtette #41 üzenetére
Redmi NOTE PRO MAX Na szerinted ez egy 5"-os telefon neve?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
juuzer
addikt
Jézusom de ronda.... pedig azt hittem, vagyis reméltem, hogy a Note 8/8T szép hátlapját kapja meg. Nekem az sokkal jobban tetszett mint ez az elfuserált Huawei-like. Mindenesetre attól még jó lehet. És legalább végre nincs ott az előlapon a felesleges Redmi felirat. :D
Vamos a la playa.
-
joey04
titán
Egyedi és átlátható elnevezésekkel dolgozik a xiaomi. Ja nem! De a készülék jó.
-
wagi
senior tag
2020-ban vajon miért nem lehet ilyen telefont Amoled kijelzővel szerelni?
-
elfelejtette
veterán
-
Noukoum
veterán
válasz MarkCsiha461 #42 üzenetére
Csak zavar ha ferdítünk. Egyébként annyira nem foglalkozok velük sokat (de mert a termékeiket használom) hogy még a linknevet is elírtam.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
TeeJay
félisten
mert senkinek sem kell a pentile OLED 60hz-es villogó panellal
vagyis full fényerőn nem villog de ha este leveszed a fényerőt akkor igen
meg senkinek nem kell beégő képpontok azért
IPS panelnek kevesebb nyűgje van és jobb az RGB pixelek miatt az élessége isMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
twollah1976
őstag
Ha lesz benne NFC akkor instant get lesz a telefon nalam.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
TrueDesires
újonc
Jöhettek itt az iphonenal, de a valódi gond az, hogy a Max név nem hozta a Mi Max méretet...
Ha PUBG-t nézzük, akkor az SD 720g visszalépés a gyengébb GPU miatt, a Note 8 Pro G90T-héjez képest.. Papíron. Olyasmit is ovastam, hogy a 8-as viszi 60 fps-sel, de az adreno 618 limitálva is van 40 fps-re..
A CPU része viszont erősebb, és úgy általában elvileg kevesebb hőt termel, és kevesebbet is fogyaszt a technológiámnak köszönhetően.Aztán az EU-ba lehet, hogy Dimensity 800-assal jön, ami - megint csak papíron - elég erős csipp lesz/lett.
Összeségében szerintem megint egy jó telefont dobott a piacra ebben ezért az árért.
-
TeeJay
félisten
olvasgass a topikokban, DC dimminget akar mindenki mert az OLED paneles telefonja este kis fényerőnél villog mint a nínós autó
beégés meg továbbra is van, néztem pár bemutató telefont Telenor-nál és srác mondta 2hete hozták olyan beéés volt valami új Samsung-on hogy öröm volt nézniAz a baj a legtöbb telefonban régebbi super amoled van ami pentile mátrixos
mostanában már RGBG pentile van és még az sem olyan mint az RGB IPS LCD
ja meg néztem van RGBW pentile amoled is ott fehér pixel is van
köszi maradok az RGB IPS-nél és túlélem azt hogy nem csillió:1 kontrasztja van meg picit többet fogyaszt.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nagyúr
Lehet, hogy megvan a Note 5 Prom utódja
-
Goose-T
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz Juhaszatti #61 üzenetére
Mindenhol nyafognak hogy miért nem OLED kijelzőt kapott, ha nem villogna akkor senkit sem érdekelne a DC dimming téma, sötétben lehúzott fényerő esetén gázos az OLED meg a beégés miatt. Ilyen közép kategóriában bőven jó az IPS LCD
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
-
Nekem nagyon eltalálták az egész készüléket. Főleg az akkumulátort. :)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Goose-T
veterán
válasz #22743424 #67 üzenetére
Az azért nem egészen olyan beégés, mint az OLED-nél. Tudom, mert nekem is "beégős" Redmi Note 5-öm van. Ha nagy fényerőn használok sokáig egy programot, akkor úgy tűnhet, mintha beégett volna a mintázata, de egy idő után elmúlik. Ráadásul szoftveresen meg is előzhető nagyon egyszerűen, a szaturáció csökkentésével. OLED esetében viszont maradandó a beégés a technológia adottságai miatt.
-
Alarikman
senior tag
Ágyban sötétben nem is kellene nézni órákig. Akkor sok minden mást is lehet csinálni.
Es tényleg egyéni érzékenység. Pl. Én a plazma tv villogását láttam, a Mi 9t-t meg nem. De egy jó amoled még mindig veri az LCD-t. Nem hiába mindenki OLED TV-t akar venni csak baromi drága még. Egyéni vélemény persze. -
RoBos
senior tag
Úgy néz ki, h az RN9 Pro Max és az RN9 Pro után jön az RN 9S is...
-
-
<Lacy85>
addikt
Az elnevezésen nem kell meglepődni. Az összes kínai "innovátor" ezt csinálja.
Huawei-nél is a nagyon találó MateBook, Mate Xs, stb.Ettől függetlenül korrekt a cucc.
-
gzbotii
nagyúr
A hátlap bejön. Bár a színek nagyon másak, mint ezeken a rendereken. Nekem Redmi Note 8 Pro van, Glaciar White színben, és hát inkább kékes az idő 80%-ban mint fehér.
Remélem idén az Apple túllép a nothcon és minden hasonló dolgon, és akkor a konkurencia is az kezdi majd másolni. Mert ez baraomira zavarna engem (hole punch notch)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
TrueDesires
újonc
válasz Luck Dragon #75 üzenetére
Én azt olvastam, hogy Pro név alatt a global piacra jön, 9s-kénz pedig Malajziában lesz forgalmazva (vmivel olcsóbban).
-
Bencen
csendes tag
válasz Alarikman #73 üzenetére
Persze hogy mindenki OLED tv-t akar, azt tolják az emberek képébe, a sok meg elhiszi, hogy mennyivel jobban járnak egy olyan technológiával, ami nem 20 évig bírja, hanem folyamatosan degradálódik használat közben, és a végen olyan ocsmány "fehér" képe lesz (mivel ugye a kék hal meg előszőr), hogy öröm lesz nézni. Szerinted kinek éri meg jobban ezt a kijelzőtechnológiát nyomatni?
-
Bencen
csendes tag
Az hagyján, a hulladék lcd, a szép foltos háttérvilágítással, na akkor inkább a stroboszkópos lebomló oled.
De! Ha egy olyan minőségűről beszélünk, ahol kellő mennyiségű csoportra van bontva a háttérvilágításért felelős led csoportosulás, mondjul egy minőségi kontraszttal karöltve, akkor azért léteznek olyanok is, mint mondjuk egy apple féle pro display vagy mi az isten a neve, ahol azért 600+ külön szabályozható led csoport világítja meg a képet, na ott nem lesz az, hogy sötét képen a zűrben elvesznek a csillagok (jerryrig oled vs qled összehas).De az hogy neked szétment a tv kijelzője, ez ilyen nyomtatós szándékos dolog lehet, nekem van otthon 10 évnél idősebb lcd tv-m és az "idejét múlt" dizájnon kívül az ég világon semmi baja nincs, sőt néha használva is van, ha az amúgy foltos háttérvilágítású nappaliban lévő lg tévé helyett máshol használom az xboxot (és a régebbinek szebb is a kijelzője, csak az a 84centis képátló már nem adja annyira)
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
mimor hal ki végre az lcd? :(
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest