Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android Autót minden mobilra!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hirtelen csak azt néztem, amit én is vettem, kapásból 20$-ral drágább. Tehát ha így dolgoznak nyugodtan átvállalhatják az esetleges járulékokat

Nem tartom magam hülyének meg amatőrnek se, de ez a tabi rendelés eddig elég gáz volt. Kezdve ott, hogy mindegyik ajánlott webshop kamuzott. Ipadalternative volt az első amibe belevágtam. Szép jó, minden, csak tracking nem jön. Persze válaszért ott se törték magukat, aztán kamuztak. Pedig direkt megkérdeztem, van-e készleten? Persze hogy van, fizessem és küldik. Ok. Kb 2 hét után meguntam, PP meccs, érdekes mód a magukat "szuper becsületes" webshopnak feltüntető cég visszaadta a pénzt, tabi azóta se jött tőlük, nyilván mert nem adtak fel semmit.
Ezt megelőzően pandawilllel próbálkoztam, de azt sokan köpködték, szerencsére kihagytam. Gadgetgreats volt az, ami talán kategória. Ott legalább beismerték, hogy az "in stock" kifejezés náluk is out of stockot takar, így nem rendeltem. Válaszadással se törték magukat. Aztán végül beesett a buyincons.com. Na minden rendben levőnek tűnt. nov 19-én rendeltem 3 tabot, abból 1 megérkezett időben, másik kettő azóta se. Látom rendelés után egy héttel adták fel azokat. Úgy volt egyet megtartok, 2-t eladok vagy egyik megy ismerősnek. Ha meg is érkeznek, örülhetek ha árában el tudom adni őket, ha meg nem és PP mellettük dönt buktam 50k-t. Szóval részemről ennyi volt a kínai tab
Bayről meg jóval drágább lenne, megint csak nem éri meg. Szerencsére már itthon sincs akkora különbség árakban, hogy megérje rizikózni.
Szóval lehet itt hasonlítgatni, csak nem árt mérlegelni előtte. Arról ne is beszéljünk, hogy ha eleve DOA üzemmódban érkezik a tab akkor kapásból 5-6k visszaküldeni. Pár hét míg odaér, pár hét amíg vissza. Amíg nem voltak ezek az olcsó jó tabik itthon addig megérte, már akkor érné meg ha pro duo szintű gép max 17- 20k lenne szállítással.
A dologban azért volt jó is, rájöttem kell egy tabi és kellemeset csalódtam az Ainol cég remekművében
/ tegyem hozzá aki látta rossz szót nem tudott mondani rá, mivel rájöttem hogy idén már nem igen esélyes a másik kettő inkább eladtam, annyival is kevesebb lesz a kár ha becoptam a másik kettőt /
Tabi rendelés from china _off_end_
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/ tegyem hozzá aki látta rossz szót nem tudott mondani rá, mivel rájöttem hogy idén már nem igen esélyes a másik kettő inkább eladtam, annyival is kevesebb lesz a kár ha becoptam a másik kettőt /