Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Csak én nem figyeltem rendesen ,vagy nincs leírva, hogy melyik szolgáltató árulja?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
helixP
nagyúr
Nem egy extrán vonzó ajánlat, de aranypontokért, hűségért, céges csomagban, stb. sikeres lehet.
-
vittorio7
őstag
Vegyes érzéseket vált ki a cucc bennem.
-
Csapoati
nagyúr
A tok nagyon franko, viszont ezen kivul tucataru, behemot kulsovel (mi az a kava a szeleken, de tenyleg?), szokasosan tre kameraval. Egyedul a 3G miatt erheti meg ezt megvenni, mert bizony 35-ert lehet kapni ugyanilyen felszereltsegu tablat, nem is csak egyfelet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Genova1983
tag
Ezzel a széles kávával engem inkább valami digitális képkeretre emlékeztet.Nem nagyon jön be külsőre ez a tablet.
Pl. nekem a Wayteq xtab 7x sokkal jobban tetszik,ha már 3g-s olcsóbb tabletet kéne választanom. -
bollokcs80
Korrektor
". Ha a független piacot nézzük, akkor a hasonló méretkategóriába tartozó WayteQ xTAB 7x könnyen leveri, de nem szabad elfeledkezni a már említett szolgáltatói kínálatba vételről, amivel máris fordulhat a kocka. Ebben az esetben ugyanis már 45 ezer forintért elvihető a Multipad 4, nem beszélve arról, hogy kamatmentes részletre is megvásárolható. "
Az xTAB 7x 29.900 Ft. Milyen kocka fordulhat itt, Legendd?
B.Cs.
-
Donkeysaurus
csendes tag
Mi az a káva te jó ég! A kijelzőjére meg nincs szó! IPS ide vagy oda,160 PPI igenis már szúrja a szemet (legalábbis nekem).
-
laci0530
senior tag
A szép az az iPad mellette. Nekünk van itthon elfekvőben egy Prestigio Multipad 2 Pro Duo Hd 7.0 (vagy mi is a teljes neve), az akcióban 26 ezrest megért. 35-nél ezért sem adnék többet, a kamera benne (mindkettő) jelzésértékű, annyival olcsóbb is lehetett volna a termék, ha kihagyják (vagy a káva keskenyítésére fordítják).
-
zozzo72
aktív tag
Gondolom egy év múlva kiadják majd hd kijelzövel...
Haladni kell a korral... -
Legendd
senior tag
-
Alert89
tag
"A gyártó már a termék nevével is fémjelezte, hogy értékelhető hardvert tettek a motorháztető alá. Ettől még a tabletben található, 28 nanométeres csíkszélességű MediaTek MT8389 lapkakészlet kevesek számára lesz ismerős, elég csekély mennyiségű eszközt szereltek fel ilyen lapkakészlettel (a Lenovo S5000-ben dübörög még ez)."
Nemcsak ezekben van ilyen processzor, hanem a pár Goclever termékben is:
Goclever Aries 70
http://www.goclever.com/uk/products,c1/tablet,c5/aries-70,a148.htmlvagy Goclever Aries 785
http://www.goclever.com/uk/products,c1/tablet,c5/aries-785,a149.html#specification -
-
janos1988
addikt
Az utolsó oldalon a specnél "Nincs" szerepel az FM-rádiónál.
Viszont, ha bele pakoltak volna 2 GB memóriát de faszányos lehetne.
Illetve milyen zenék mennek a videó alatt?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dsg012
csendes tag
ez egy vicc ugye?
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem és nem.
Ennek a kétmagos nem 3G-s változatával már volt szerencsém együtt élni, nagyon hamar szakítás lett a vége.
Ha ebbe is olyan színtelen, ramaty IPS került, mint a kétmagos tesójába, akkor inkább egy jó minőségű TFT LCD...Az a micro USB csatlakozó meg rémálom. Kialakítása miatt a többség nem passzol bele, mert a fémbe alakított foglalat felütközik a kábelek műanyag tokozásán. Szörnyű.
Ami miatt végül megváltam a kütyütől, az a szoftver.
Egy összetákolt szutyok futott rajta. Mihelyt nethez jut, azonnal, mindent egyszerre frissít le, és ilyenkor használhatatlan. Nem kamuzok, percekre meghal a készülék.Wifi vevője is problémás volt, sokszor ki-be kellett a wifit kapcsolnom, hogy észrevegye a készülék, felébresztettem, és neteznék...
Ha ezek egy része (főképp a szoftveres) javításra került, akkor is fenntartással kezelném a modellt.
Én nem javaslom.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Touch-ko
őstag
Nem ertem miert gyartanak ilyen kategorias sz.rokat.. Ha nem gyartanak ezt a "csudajo" masinat, akkor kevesebb karos anyag lenne a levegoben es a kornyezetet sem szennyezne a gyarto, hogy ilyen vackok gyartasara fordit energiat..
-
-
-
foxymaci
senior tag
Ez aztán egy digitális képkeret
Érdekes hogy a T felvette szerintem vannak jobbak ennyiért .....[ Szerkesztve ]
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
sunone
aktív tag
FM Rádió tabletben, micsoda ördögi idea!
-
djvoyager
tag
A 7" Wayteq-hez hasonlítani eléggé almát a körtéhez hasonlat. Lehet, de nem érdemes.
7,85-8" kategóriában csak sokkal komolyabb versenytársak vannak, sokkal drágábban.Plusz a szokásos "apró" különbségek: 2 vs. 4 mag, 4GB vs. 8GB tárhely, kb dupla kapacítású akku, 1 év vs. 2 év háztól-házig garancia, "okos" védőtok...stb. Nem kevés pénz az 57eFt érte, de akinek elég a 7" is, az Prestigion belül is talál olcsóbb alternatívát.
Jah, és a Prestigio továbbra se kínai cég Csak ott bérgyártat, mint kb. mindenki más.
Btw az Intel is összeállt a Rockchip-pel! :-)
[ Szerkesztve ]
Voyager -= We brake for nobody! =-
-
Nem, bocsi , nem ide akartam. amit kitöröltem
Viszont azért visszatérve, erősen függ a dolog attól, hogy ki a beszállító, mert nem hiszem, hogy itt is egy lenne...
Lehet az általad használt modell még jóval az előző gyártótól jött, a másik pedig egész máshonnan.
@djvoyager: van az a pénz , úgy néz ki... Erre se gondoltam volna
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
vimes
senior tag
Unalmas mar ez a nyavajgas a tabletes kamerák miatt
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
halkow
őstag
úgy vettem észre hogy az olcsóbb gépeknél egyre vastagabb a káva ....
Alcatel onetouch idol2s the king
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!!!
Megtudja valaki mondani,hogy hogyan tudom kikapcsolni a bekapcsolásnál,illetve a kikapcsolásnál a hangot.
Magyarul,hogy ne adjon hangot amikor ki-be kapcsolom a masinát.
Eddig nem jöttem rá.
Illetve az is érdekelne,hogy kitől kell kérni egy topik törlését? (én nyitottam,és semmi szükség nincs rá,mert ez a topik jobban pörög és én is szívesebben írok ide.)
Kösz. -
mrlujoak
veterán
válasz #89313280 #33 üzenetére
Igen, igazad lehet.
Sony Tablet, jó kamerával.
(szarkazmus off)
10"es kategóriát hoztál fel. A 7-8"os kategóriában azért már kezd jellemző lenni, hogy a hosszabbik él vékonyabb, mint a rövidebbé.
10"es kategóriában azért ez nem ennyire jellemző, lévén nehezebbek is, így stabilabb kétkezes fogást igényelnek mind álló, mind fekvő tájolásban.
Ennek modellnek a kétmagos testvérét már nem volt épp jó egy kézzel tartani, mert fájt...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Csináltam egy olyat,hogy a factory resetben(?)sikerült elállítanom valamilyen távol-keleti nyelvre az angolt.
Van valakinek valamilyen ötlete,hogy mit nyomjak meg rajta?
Eddig a kérdéses képen levő menüben, (factory mode)ha az legutolsó sorra viszem,lenyomva,szerencsémre újraindul a gép a megszokott beállításokkal.
Van valakinek valamilyen ötlete?
Köszönettel![ Szerkesztve ]
-
PerczelZita
tag
Már 40000 alatt van a készülék, ha tavaszra 35 alá megy, akkor lehet, hogy ez lesz a nyerő.
A cikk szerint RDS funkció van benne, a felhasználói kézikönyv és a leírások viszont sehol nem említik az RDS-t. Pedig jó volna.http://tablet-pc.arukereso.hu/prestigio/multipad-4-ultra-quad-8-0-3g-pmt72873g-p236593515/#
http://tablet-pc.arukereso.hu/prestigio/multipad-4-ultra-quad-8-0-3g-pmp7280c3g-quad-p211003392/#termek-leirashttp://www.prestigio.hu/catalogue/MultiPads/MultiPad_4_ULTRA_QUAD_8.0_3G/PMT7287C3G_QUAD_WH#/product-support/manual
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zyxel NAS326
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hyundai, Kia topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- További aktív témák...