Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
1 hete váltottam Androidról Windowsra,(Nokia 630) és bizony azt kell mondanom,hogy sokkal jobb és szerethetöbb mint az android.Nincs az az isten,hogy újra Androidos telót fogjak a kezembe.
duree54
-
BrianDK
tag
Nekem kifejezetten tetszik a készülék, más kérdés, hogy Nokia után nem váltanék erre. Viszont ha a vállalatnál ilyeneket vennének, hogy a dolgozónak lehessen egy telefonba pakolnia a privát és a céges sim kártyáját, hát az lenne a legjobb megoldás.
Nálam az egyik ok a váltásra kifejezetten az ingyenes és örökké frissíthető navigáció volt. Ráadásnak az androidos telefonoknál ha nincs csúcs-hardvered, akkor fejlesztés szempontjából elhanyagolható vagy. WP esetében minden telefon (azt hiszem talán egy HTC kivételével) megkapta a 8.1-es frissítést, tehát mondhatjuk, hogy a támogatás oldalra jobban odafigyel a redmondi óriás.
Régen használtam WM 5.0-t, borzalmas volt. Ezt viszont szeretem, mert egyszerű, mert mindent ott kell keresnem, ahol lennie kell. Asztali oprendszerből sem használok mást, akkor telefonon miért kéne mást használnom? Ráadásnak minden WP ugyanúgy néz ki bekapcsolás után, semmit nem kell máshol keresni + egy perc alatt testreszabható, ahogy az ember megszokta.
iPhone 7, Redmi Note 9
-
tthom
senior tag
Az Allview Imperia i-ről olvastam pre-sell tesztet román oldalon, mert nekem is tetszetős, jók a méretei, procit kivéve a paraméterei is. Azt írták, hogy összességében jó készülék, odafigyelve használva két nap a készenlétije, mert ugye csak 1750-es akksi van benne, viszont a kamera eléggé torzít a széleken, valamint a videó csak 800x480-as, ami elég gyengus.. Ettől függetlenül nem lenne rossz, nem tudom, hogy a videó felbontása hekkelhető-e.. Csak elbírna 720p-t legalább.
-
Jani79225
újonc
Egész jó.
-
Zsolto
őstag
válasz Fritz Teufel #8 üzenetére
Azért a Here Drive+ nem olyan vacak, mint amilyennek beállítod. Nyugodtan lehet vásárlási érv a WP mellett.
(A röccenésmentes működésen és pár egyéb, nyilván szubjektív egyéb szemponton kívül persze).http://navigyurci.hu/2014/07/16/a-nokia-here-drive-plusz-ujratoltve/
Egyben az is kiderül, hogy a Samunak is van WP8-as telója, méghozzá nagyon finom
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
virkir
veterán
válasz margithid #41 üzenetére
Nekem is volt valamikor 32 fogam mint a Huawei-nek wp-s telefonja.
A jövőről beszélünk nem a múltról.
A sony is be lett harangozva aztán szépen elhalt a zúgás nyom nélkül a htc meg szvsz nem kevés "ellenszolgáltatás" fejében dobta ki félvállról a wp-s M8-at."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Воланд
titán
válasz margithid #41 üzenetére
huawei: ott a linkelt cikk.
lenovo, lg: jah, kitettek a build-en a logojukat es kb ennyi a nagy beharangozas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Márko88
aktív tag
Gyenge szerintem. Ennél vannak jobbak is ebben a kategóriában.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #35 üzenetére
Nem a hiányos készüléklistával van a gond, se az árazással, a Lumia sorozat jól lefedi a piacot, minden kategóriára jut modell, a hardver pedig ennyibe kerül. A kínaiak azért olcsóbbak, mert annyival kevesebbet is érnek ebben az esetben, arra meg nincsen szüksége a Microsoftnak, hogy szar GPS-es, MTK-s cuccokat dobáljanak ki a másodvonalbeli gyártók. A gond inkább azzal van, hogy elég későn jött ki az új széria, ennyit nem lehet várni.
-
consono
nagyúr
Nekem tetszik ez a telefon, minden nyűgjével meg bajával, lehet, hogy be is ruházom egybe. A kijelzőpara, az lehet, hogy szoftveres gond, nem hardveres, mert valamelyik kinti videóban kiszúrták, hogy 5 kapcsoló van (ez elvileg 6"-tól van, ha jól emlékszem, alatta 4) a lehúzható sávban, nem pedig 4 és hogy a betűk is kisebbek, mint szokott lenni, ezért valamilyen skálázásra gyanakodnak, lehet, hogy ez okozza a "röcögést" is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Воланд
titán
válasz margithid #33 üzenetére
aha, szoval az elmult tiz percben te olyan infot kaptal, hogy mar nem kerdezed meg, hogy mikor jonnek a kinaiaktol wp-s keszulekek, hanem kijelented, hogy jonnek es kesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
gghrtz
őstag
Egy ilyen Windows phone-t szívesen látnék a Lenovotól. Ebben már úgy is Atom van.
-
Воланд
titán
válasz margithid #26 üzenetére
szerintem olvasd el, amit linkeltem es gondolkozz egy kicsit, hogy miert nincs a nagyobb droidos gyartoktol wp. ne fussunk mar felesleges koroket mindegyik wp topicban.
-
-
tjb007
nagyúr
Semmit sem kell tervezni (vaqyis pontosabban nem feltétlen van rá szükség), minden adott.
A Yezz pedig jönni fog Európába is, de azt, hogy konkrétan mely országokba még nem tudni.
A Billy 4.7 amúgy 200, a Billy 4 pedig 130 euróba fog kerülni. Valószínű lesz róluk cikk itt az oldalon, ők is kint vannak Berlinben az IFA-n.[ Szerkesztve ]
-
válasz #79563158 #16 üzenetére
Ezek úgy tudom valami MS-szabvány belsőt kapnak, pont azért, hogy megakadályozzák a platform széttöredezését. A gyártóknak kb. csak választani kell a hardver-sablonok közül, és formatervezni valamit hozzá. Így próbálják garantálni az OS frissítéseket és a normális működést, az MS által garantált időre.
(#18) Bukk900
Jók azok is, de úgy tudom ők csak USA-ban (és talán UK-ban) forgalmaznak. Mo.-n a Prestigio és az Allview meg a társaik sokkal relevánsabbak.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Bukk900
őstag
Ezek a Yezz mobilok sem néznek ki rosszul.
-
-
törölt tag
Vajon meddig fogják kiadni erre a telefonra a frissítéseket?
-
Bukk900
őstag
A kistestvére a 8400 valószínű népszerűbb lesz, ha tényleg fele ennyibe fog kerülni.
-
Hadrian
tag
Bizony, vegyük le a gondolkodás és a döntés terhét a felhasználó válláról ha menni akar valahova!
Úgy látom a kidudorodó kamera lesz most a divat, egyre több telefonon van ilyen, már az Iphone 6-on is ez néz ki.
-
BobTail
őstag
8.1 óta nincs ingyenes és fizetős változat, mindegyik megkapja a teljes navigációt.
-
gghrtz
őstag
Ennyiért nem rossz. Ha nem lenne ez a görgetős anomália, még talán meg is venném. (A tabletem már windowsos )
-
őstag
Igen, van.
-
kolosanyi
veterán
Ha használtál már Drive+-t, akkor tudod, a választ, ha nem, akkor: link
-
Maga a kinézete tetszik, de ami alatta lapul az már kevésbé.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Fritz Teufel
addikt
Sávasszisztens és utcanevek kimondása is van benne? Köztes útvonal kiválasztása? Sebességhatárok figyelmeztetés? Ezek nélkül csak játékra való. Persze, tudom a választ... az ingyenesben nincs hang alapú navigáció és sávasszisztens sem. A Traffic Flow egyetlen magyarországi várost nem tartalmaz...
Ha valaki ezért venne WP telefont mert ingyenes navigáció, az jól pofára esik vele, de a csalóka megfogalmazással picit többet el lehet adni, aztán eső után köpönyeg .
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
puszta123
tag
Örülök én is a B-brandeseknek, viszont azért kicsit ódzkodik is az ember tőlük...itt van az Allview Impera i és Impera S, ha tudnátok ezeket is egy teszt erejéig megnyomkodni az nagyon jó lenne!
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
QwErTy42
addikt
Hát ez így nekem gyenge. Maradnék valamelyik Lumiánál inkább.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
roli543
őstag
Tetszik, hogy más gyártók, és B brand-es gyártók is el kezdtek wp-vel foglalkozni. De ha Windows Phone, akkor bizony Nokia (Microsoft), szerintem! Már csak a navigáció miatt is!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kolosanyi
veterán
A zene nem vezérelhető a hangerőgomb megnyomása után megjelenő területről?
Egyébként nem jön be, inkább a 630.
-
Graphics
Jómunkásember
Lenne jogosultsaga a piacon.
De a felhasznalo a kijelzot hasznalja. Az erintot elcseszni, Ezen sporolni kar volt, ha ez a problema okozoja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest