- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
.
-
Gladiator124
csendes tag
Hali!
Nálam a függőség =csökkent értékű készülék...
Kb. 60%-át éri ilyenkor a független telónak.
-
MerLinh
senior tag
na készülnek az ünnepi leárazásra
-
törölt tag
Ez már a pofátlanság legteteje, megérdemelné a telekom hogy bepereljék, nem elég hogy drágábban árulja a telefonokat függöben, mint a gyári független, de még pofátlanul magas árat kérnek a feloldásért(a legdrágább a 3 nagy szolgáltató közül), de mép pofátlanul meg is emeli az árakat...
-
janeszgol
félisten
Ez +1. Idén hányadszorra is áll le részlegesen? 2014-ben sem volt jó a weboldaluk, most talán már.
A cikkhez: Ennek a Coolpadnak örülök, de megkésett. Nagyon megkésett. Egy jó olcsóbb készülék lehetett volna. Le kellene vinni már a feltöltős árát is 30-32 ezer környékére.
-
istnag
addikt
válasz
LilProphet90 #30 üzenetére
-
taramta
csendes tag
Először próbáljon meg létrehozni egy problémamentesen működő hálózatot és supportot (alkalmazás és weboldal) a tisztelt Telekom, utána gondolkodjon készülékekben...
-
LilProphet90
senior tag
HTC 10-et csak én nem látom az oldalukon? Na nem mintha ennyiért megvenném, csak úgy rémlett, hogy nem lesz semmilyen szolgáltatói kínálatban.
Hátha majd félárazzák azt is, mint anno az A9-et
-
roli543
őstag
Én a Sony árán meglepődtem.. azt hittem drágább lesz, de így egész baráti ára lett.
-
Mr. Teddy
őstag
És persze ehhez hozzátartozik, hogy a Next díjcsomagok telefonnal együtt aláírva drágábbak mint simán...
Ahogy nézegettem most legutóbb, a legtutibb Angliában venni iphone-t, a font rendesen gyengült.
iPhone 7 128gb 699Gbp, kb 235k függetlenül Apple store-ból. -
amanoba
őstag
az igen! nem semmi árak az iphone-ok esetében.
-
s4tch
veterán
Kb. azt üzeni az árlista, amit az ügyintézők is elmondanak: vegyé' Samsungot.
-
Sultan
tag
Én Platina előfizető vagyok a Telekom-nál, de...
A Telekom-nál az iPhone 7 32 GB 5990 Ft + 19x5990 Ft vagy 119.800 Ft
A Telenor-nál az iPhone 7 32 GB 0 Ft + 19x4210 Ft vagy 79.990 FtA havidíj mind a kettőnél 19.990 Ft de a Telenornál 10 Gb/hó a Telekomnál 6 Gb/hó.
Lehet hogy hosszú évek után otthagyom a Telekomot.
-
hemaka
nagyúr
Jon lassan a karacsonyi zombi roham, csak felkeszulnek ra.
-
Fejvadi
nagyúr
Honor8-at, függetlenül 2 év gyári garanciával sokkal olcsóbban lehet venni. Nemrég 118-ért adta az eDigitel.
-
balint82
senior tag
Ezek szerint viszik az almát mint a cukrot - gondolom, azért emelnek.
-
Ádám16
addikt
Köszönjük Telekom!
A HTC 10 erkezesenek viszont örülök. Hatha elkezdik veszegetni az ünnepekre a népek. -
Cranberries
aktív tag
válasz
musicryder #13 üzenetére
Tökéletesen igazad van! Az általad említett készülékek az árváltozás alatt szerepelnek a Honor 8 pedig az újdonságok alatt. Ezért írtam, amit.
-
musicryder
tag
válasz
Cranberries #12 üzenetére
Nem csak az... szerintem mindegyik telefon kapott egy 10e Ft-os emelést... ( legalább )
2-3 hete például az SE 64 Gb lement 100e Ft-ra, most meg visszakapott 20e Ft-ot...
Az XZ is 150e Ft volt még a múlt héten, most pedig 170e lett...
De ez ellen nem tudunk tenni... -
Cranberries
aktív tag
A Honor 8 nyugodtan mehetett volna a "drágultak" szekcióba, ugyanis már kapható egy ideje. Egészen idáig Next S díjcsomaggal 89800 Ft volt, tehát drágult 10 e Ft-tal. Next S Aranytárskártya előfizetéssel 6e Ft-ot drágult.
-
musicryder
tag
Hát azért nem teljesen...
Pl az SE 64Gb, függetlenül webshopokban is kb 140e Ft...
Az XZ, 220e körül van, Edigitalnál 240e Ft... ( persze tudom, hogy vannak olyan modellek amik drágábbak, de most pl ebből a listából ezzel a kettővel tudtam érvelni... )
Most ha az ember tényleg telefonál és ki tudja használni az előfizetésében foglaltakat akkor jobban megéri így, mintha függetlenül megvásárolná innen-onnan...
Most itt nem védeni akarom őket ( meg jelenleg amúgy is a bögyömben vannak ), de azért az, hogy drágább itt mint függetlenül nem éppen fedi a valóságot...
Még ha a Vodafones cikknél jegyzitek meg ezt akkor teljes mértékben igazat adnék, mivel ott tényleg rohadt drágák a telefonok és tényleg függetlenül vásárolva jobban jár az ember... -
Quqesz
nagyúr
Hát ez így
-
Cranberries
aktív tag
Ezeknek újfent elgurult a gyógyszerük!
-
atosan
veterán
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Így van. Most felvitte 40 ezerrel, akkor majd leviszi 20 ezerrel. Aztán lesz a "vasztiii, milyen jó akciók"
-
Juhaszatti
addikt
Na, ebből már lehet akciózni. A karácsonyi leárazáskor majd megveheti az egyszerű paraszt annyiért, amennyi volt eredetileg. Ki van ez találva..
-
Nelman
tag
Így is sokan meg fogják venni, amit ők is tudnak. A legtöbb ember amúgy sem KP-ra vesz telefont, hanem hűséget vállal 2 évig, hogy részletre megvehesse, amit boltban több tízezer forinttal olcsóbban megvehetne. Jönnek az ünnepek, drágulnak a telók.
-
Jonesy84
tag
Egy darabig azt hittem, hogy a szolgáltatóknak az a céljuk, hogy ne kelljen készülékeket árusítaniuk ezért adják olyan drágán. Azután rájöttem, hogy legtöbb magyar emberben fel sem ötlik a gondolat, hogy ne szolgáltatól vegyék a telefont és így lényegében akármennyiért is adhatnák, hiszen úgyis megveszik (max részletfizetésre).
-
Richie86
senior tag
Elment ezeknek az a csöpp eszük is...
-
A Honor 8 141E? Függetlenül a legtöbb helyen gyári garanciával is 121E.
-
a.sebi
őstag
Azt a qrva!
Eddig sem volt olcsó!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három csúcskategóriás okostelefonnal bővült a magenta szolgáltató kínálata.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest