- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Ronda és akkor még finom voltam. Lehet hogy csak ronda, és talán jól szól, de erre nem vennék mérget...
A kábelt elnézve sztem jó ha 1-2 évet bír majd. Egyszer megyek át rajta a guruló székemmel..... -
Micsurin
nagyúr
Aranyozott USB... ezt soha nem fogom megérteni, 3,5-nél esetleg RCA-nal még lenne is értelme de itt mi a ..?
-
XCube
tag
Találkoztam már néhány SnakeByte termékkel, van is egy egerem tőlük. Sajnos. Prémium érzetet keltő kínai vacak az összes (ergo kellemes fogású felületek, minőségérzetet keltő súly, de működés közben ugyanolyan gagyi, mint a többi Geek / Wish / AliExpress filléres termék). Van egy 6 - 8k -s PS4 gamepadjük is, amit sehol a világon nem reklámoznak, csak a doboz aljára merték rárakni a logójukat. Egyetlen egy előnye van a standard DS4 -el szemben, pár órával tovább bírja, de a gombok és az analóg karok förtelmesek.
-
nLali
őstag
40 euró és prémium. Gondolom a csomagolás lesz prémium. Más ennyiért nem fér bele.
-
TTomax
félisten
Hát nem is tudom,a bazári kinézettől eltekintve akár még jó is ár/értéket is képviselhet,bár én utálom az ilyen nem szellőző műbor fejpárnákat.A virtuális hangzás tuti gagyi lesz,és mivel nem választható le a dedikált zajkeltöröl igy még egy hangártyával sem lehet javítani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest