Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Én 89-ben kezdtem egy Nintendo Game & Watch Gallery Safe Buster-el. Utána 91-ben jött a C64, és onnan nem volt megállás. NES, SNES, Game Boy, GBC, GBA, Sega Game Gear, Sega DreamCast, Amiga CD32, PSX, PS2, PS3, PS4, XBOX, Xbox 360, ONE X, és ezek mellett folyamatosan PC fronton a 286-tól minden generáció megfordult nálam is.
Evvel csak arra akartam rávilágítani, hogy tudom mi az amikor pixelekkel lődözől pixelekre
Számomra sem minden a grafika (jelenleg is indi címekkel szórakoztatom magam), de van egy minimum elvárásom egyes típusokhoz. Ez a cím egy Mass Effect klón, de veszett ronda, és borzalmasak az animációk, és a texturák is.
Ha 5-7 éve jelent volna meg, nagy az esély rá hogy még tetszett volna, de így 2020 derekán ez már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest