- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szereltetem le, mert van egy fagyasztoszekreny, aminek kell az aram, meg kell takaritani is, ott szoktam kocsit is mosni, van sterimobom stb, szoval az aram kell. Itt az a gond, hogy havi 15kwh felett szerintuk az ingatlan lakott, nekem a tavalyi 208kwh volt. Ezert vertem a cirkuszt legutobb, hogy szerintuk evi 208kwh arammal hogy lehet lakni valahol? Persze mutogatnak az onkormanyzatra, hogy azok talatak ki. Engem meg ez nem erdekel. Meg hogy kerjek az eontol a tavalyi evre fogyasztasi igazolast. Ilyet meg ki se adnak , csak leolvasastol leolvasasig, ami nalunk november ho. Masodszor mikor megint visszamentem ezugyben, mar nem kekeckedtek, elfogadtak a papirokat.
-
Ha egyáltalán nem használod, le kell szereltetni az órát! Ha alkalmanként mégis, akkor lehet azt is, hogy havonta bemondod telefonon az óraállást, s akkor nem kell saccolni a fogyasztásodat. Szemétszállítást se muszáj fizetni, ha nincs kukád. (ez persze önkormányzatonként változhat)
-
Nekem tetszett a torteneted!
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Suzuki topik
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint.