- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
én nem vagyok fotós csak lelkes amatőr, rajtad múlik ignorálod e a véleményem, de rengeteg kamerás tesztet nézek youtube-on így megvan a magam véleménye
- videózásban mindig is az iphone-ok voltak a csúcs, mára ez ha meg is maradt, de az előny minimálisra csökkent. a pixel nagyon nagyot lépett előre az ötösről a 6os szériával, (a 7 pedig most jön ki pár nap múlva, arra nagyon kíváncsi vagyok), a samsungok is jól videóznak így már hatalmas különbségek nincsenek, de továbbra is az iphone a legjobb videóban ha minimálisan is.
- fotózásban szerintem egyéni preferenciák döntenek, na meg hogy mire használod. ha pl sokat szeretsz zoomolni ott a samsung a csúcs (a majd egy éves s22u a pár hetes ip14pm-et is simán veri), de extrém nagy különbségek itt sincsenek zoomolásban.
a pixeleket a színhűség miatt szeretem, minden más gyártó (huawei apple samsung xiaomi) túlszaturálja a színeket, természetellenessé teszi. a pixel kb az egyetlen ami színhű maradt és nem áldozta fel a valóságot a látvány oltárán.
a pixeleket szokták egyébként a point and shoot fotózás legjobbjaiként említeni, azaz hogy különösebb állítgatás vagy hozzáértés nélkül is nagyon könnyű jó képeket csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged