Portrévideó és makró mód a Pixel 7-ek kameráinak fókuszában

Kiszivárgott reklámvideó mutatja meg a Pixel 7 kamerás újdonságait.

Nagyobb energiát fektet a Google az új Pixelek marketingjébe, mint a korábbi generációk esetén tette. Ennek részeként készülnek videós reklámblokkok is, amikből kettő kiszivárgott az internetre a SnoopyTech Twitterén keresztül. A félperces kisfilmek szerint a Pixel 7-et és Pixel 7 Prót a Google a portrévideóval, a makrómóddal, a mágikus radírral, az élő fordítással és a 72 órányi használathoz elég energiát biztosító extrém akkumulátorkímélő móddal próbálja majd eladni.

A Pixel 7 Pro videójában feltűnik egy Super Res Zoom nevű funkció is, ez a periszkópos telefotó kamerát extra szoftveres segítséggel egészítheti ki, az eredménye a reklám szerint természetesen lenyűgöző. A telefonokat pár nap múlva mutatja be a Google az első Pixel Watch órával együtt, utóbbiról is látható egy félperces reklámfilm.

Eszerint az óra pulzust figyel majd, a Google Maps segítségével navigálni is fog, a Google Wallet szolgáltatáson keresztül fizetni is lehet vele, telefonhívásokat és üzeneteket is fogad és természetesen irányítható lesz róla az Asszisztens. Az óráról kiderült az is, hogy bármilyen Android telefonnal képes lesz együttműködni, amennyiben az a telefon 8.0 vagy újabb rendszerverziót futtat majd.

A Pixel Watch mellé állítólag jár majd egy féléves Fitbit Premium előfizetés, az óra teljes funkcionalitásának kihasználásához pedig lehet, hogy szükség lesz egy Fitbit felhasználói fiókra. A Pixel Watch megjelenésével egyidőben a Wear OS-re állítólag érkezik a natív Google Fotók és Google Home alkalmazás is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés