Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
bocs, most már hat a fogalmazásgátló!
"Akinek kell az USB-C, annak a hiánya problémát okoz."
Igen, akinek problémát okoz a hiánya, arra van egy csomó megoldás."Akinek meg nincs rá szüksége, annak viszont miért is probléma hogy van USB-C?"
Miért fizessek olyan dologért, amire nincs szükségem, oké tudom fillérekről van szó! Ez olyan mint az RGB-s cuccok, minek ha soha nem használom azon részét.Bocs én ilyen téren begyöpösödött, maradi, gondolkodású vagyok.
-
belaazallat
addikt
2000 Ft-ért vehető type-c kábel.
Vagy Aliexpressről és társairól olcsón rendelhető elektronika, amivel lehet moddolni a ház kivezetéseit. Én pl az első szériás CM 690 2db usb 2.0 kivezetéseket lecseréltem 3.0-ra. 1500Ft-ból. Megértem, hogy nektek miért kellene a csatlakozó, viszont ti is értsétek meg a nem mindenkinek szükséges, ha kell rengeteg alternatíva áll a rendelkezésetekre gyári megoldáson át, elektronikai moddingon keresztül elég széles a skála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged