- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
actival63
aktív tag
Én nem gyárvásárlásra gondoltam. Mit tud nekem adni a RTG? Licenceket egy VGA készítéséhez. Az AMD-nek mi kell? Pénz és gyártókapacitás. De mit fogunk kezdeni a licencekkel? Na ez itt a nagy gond. Ha valamilyen együttműködés van, lesz köztük azt a tárgyalást nem most kezdték.
Érdekes de 2-3 hónapja arról írtak, hogy az AMD annyi pénzel nem rendelkezik, hogy a bérgyártókat előre kifizesse pedig a HBM2-es gyártását a rossz kihozatali arány miatt előre kell fizetni. A Samu hirtelen bevállalta az AMD bérgyártását ...majd kifizeted ha lesz pénzed öregem. Sót már lassan minden AMD terméket ők fognak gyártani. Akkor most mi van? Az utolsó negyedév annyi lóvét hozott, hogy még most is számolják?
-
actival63
aktív tag
Az almát én sem érzem igazán vevőnek de ha a Samu mondjuk szeretne pár éven belül betörni a konzol piacra akkor nagyon jó feltételekkel egyezhetne meg az AMD-vel. Szerintem ők is látják, hogy a következő generációs konzoloknak sokkal erősebbnek kell lenni mint a mostaniaknak. Ha az AMD olcsóbban juthat hozzá a Samu gyártáskapacitásához az azt eredményezheti, hogy az AMD olcsóbban adhatja a termékeit tehát versenyképesebb lehet mint a konkurencia.
Ezt a konzol dolgot nem én találtam ki ezt már mások is pedzegették hisz jó lenne valami erős alap a Samu VR világához. -
actival63
aktív tag
A grafikus részleg leválása már egy lehetséges felvásárlás előszele is lehet. Egy ilyen tárgyalás nem öt perc. Sokszor évekig is eltart. Talán nem véletlenek a Samsung-al kapcsolatos pletykák. Nekik meg van a gyártókapacitásuk és a pénzük is. Talán nem véletlen, hogy a Samu dobta az Nvidiát és az AMD-nek gyárt 2016-ban. [link]
-
actival63
aktív tag
Úgy látom az AMD-nél valaki nagyon szeretheti a csillagászatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest