Új hozzászólás Aktív témák
-
paroczi
csendes tag
Sziasztok!
Polár H7 melkaspántot használok az M400-as órához 2 éve nagy megelégedéssel. Egyszer csak hibás (eszméletlan nagy) pulzusszámot kezdet mutatni, majd ismét normális értékeket mért. Gondoltam az elem merül, hát kicsréltem. De nem javult a helyzet, ismét hol rossz hol jó értéket mutat. Megtisztítottam az érzékelőket töbször is, raktam a pántot följebb lejjeb, de a helyzet nem változik. Van esetleg valamilyen ötletetek mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
paroczi
csendes tag
Sziasztok!
Polar M400-as órám és a hozzá tartozó H7 mellkaspántom van.
Ha a sport profilokban az MTB kerékpárt választom akkor GPS-t és a pulzus is rendben és pontosan méri.
Ha úszást választok - mindegy hogy nyílvizit vagy uszoda - akkor nem mutatja az óra a pulzusomat, hiába teszem be a megjelenő adatok közé.
Átböngésztem az útmutatót, de nem találtam rá magyarázatot. Tudnátok segíteni milyen beállítást kellene végrehajtanom, hogy úszás közben is mérje a pulzusom?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged