- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
paroczi
csendes tag
Sziasztok!
Polár H7 melkaspántot használok az M400-as órához 2 éve nagy megelégedéssel. Egyszer csak hibás (eszméletlan nagy) pulzusszámot kezdet mutatni, majd ismét normális értékeket mért. Gondoltam az elem merül, hát kicsréltem. De nem javult a helyzet, ismét hol rossz hol jó értéket mutat. Megtisztítottam az érzékelőket töbször is, raktam a pántot följebb lejjeb, de a helyzet nem változik. Van esetleg valamilyen ötletetek mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
paroczi
csendes tag
Sziasztok!
Polar M400-as órám és a hozzá tartozó H7 mellkaspántom van.
Ha a sport profilokban az MTB kerékpárt választom akkor GPS-t és a pulzus is rendben és pontosan méri.
Ha úszást választok - mindegy hogy nyílvizit vagy uszoda - akkor nem mutatja az óra a pulzusomat, hiába teszem be a megjelenő adatok közé.
Átböngésztem az útmutatót, de nem találtam rá magyarázatot. Tudnátok segíteni milyen beállítást kellene végrehajtanom, hogy úszás közben is mérje a pulzusom?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Loop és a csúcsmodell V800 közé illeszkedik a Polar kifejezetten jól eltalált fitnesz-karórája, ami hozza a szokásos minőséget, de okosórának nem nevezhető.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest