Új hozzászólás Aktív témák
-
coxy
csendes tag
Sziasztok!
Kedvenc edzést szerkeszteni nem lehet ugye? Úgy értem előre, webes felületen szerkeszteni az útvonalat?!
Először menni kell az adott útvonalon és azt az eszést lehet utána kedvencekbe rakni, ha jól sejtem!?
Köszz -
coxy
csendes tag
Most lehet hogy figyelmetlen vagyok, de hogy lehet megosztani az edzést? Hol találom?
Egyszerűen szénné lapoztam már mindent, de nem találom... -
coxy
csendes tag
Hali!
Ma lettem tulaja eme csodás ketyerének. Kép alapján is szerelem volt. Előtte egy FT4-et nyúztam. Szóval a Polar márka marad, nem is kétség.
A kérdésem egyenlőre csak annyi, hogy a szíjat mindenkinek nehéz belegyűrni a helyére felvételkor?
Ez a "dupla" csúsztató elég macerássá teszi a le és felvételt. Pedig úgy terveztem hogy az FT4-et használom, ha éppen olyan helyzet van (annak már majdnem mindegy). Szóval cserélgetnem kellee.coxy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest