- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimessor666
aktív tag
Nem kaptam fel a vizet,ne aggódj...
Nézd,másak a nézeteink,mindenkinek sajnos nem tudunk megfelelni,ez így van rendjén.
Az,hogy te mit favorizálsz jobban,meg mi itt a csapatban és a szerkesztőségben mit tudunk az külön világ,ne is menjünk bele,mert nem kell. Az észrevételt természetesen köszönjük,ha pozitív,ha negatív,reggel én bevallom kicsit morci voltam,ezért tűnhetett indulatosnak amit válaszoltam,de nincs semmi probléma,kaptunk mi már sokkal-sokkal cifrább hozzászólást is és láss csodát,azóta alkalmazkodtunk ahhoz is,szóval ha valami véleményed van,szívesen vesszük,ha alapja van persze,ha nincs akkor természetesen egy idő után mi is dühbe jövünk,ez érhető szerintem. Az hogy lapos vagy unalmas a műsor,hát van ilyen,mint írtam,nem lehet minden tökéletes,ahogy mi sem,s ha ennyire nem tetszik,van más alternatíva.További szép estét!
-
jimessor666
aktív tag
Carnus elmondta előttem a lényeget,én csak annyit fűznék ehhez hozzá,hogy nem kell a G365-öt felhozni,ez több szempontbol sem összeférhető,mi ezt a játékosokért,az oldal olvasóiért csináljuk,nem hivatásból,természetesen célunk fejlődni folyamatosan,ahogy én is egy ideje már szerkesztő vagyok itt az oldalon, de nem a pénz motivál,ezt már egy párszor leírtuk.
Mellesleg ha nem tetszik,nem kell hallgatni,nagyon egyszerű,de igyekszünk jobbak lenni, viszont ha neked mások adása jobban tetszik,lehet azt hallgatni. Pont.
-
carnus
csendes tag
"Tényleg ki kell beszélni mire valo a beta teszt???"
Örülök, hogy te ennyire tájékozott vagy és menő és pro és kontra, de sajnos embertársaid egy része ezt nem mondhatja el magáról. Nézd meg a fentebbi hozzászólásokat. Valaki nem érti a gamer rövidítéseket és igazuk van, valóban nem kellene használnunk őket ha nem érti mindenki. Az, hogy kivan beszélve a béta teszt és téged nem érdekel, ugord át, mert lehet, hogy valaki eddig nemtudta mi az. ennyi, pont.
"Sajnos azt érzem, hogy nincs benne semmi érdemi, semmi olyan ami lekötne, vagy ujszerüen hatna. Nincs informacio tartalma, nem érdekes, semmi olyan okfejtés amire azt mondom "na, erre nem is gondoltam". "
Ha napi szinten informálódott vagy a gamer, pc és konzol világról, akkor nemértem, hogy mit vársz?
mellesleg ez az adás még az E3 előtt került ki, csak mivel az E3 hamar letolta a listáról, ezért került fel újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mobil flották
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest