- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimessor666
aktív tag
Nem kaptam fel a vizet,ne aggódj...
Nézd,másak a nézeteink,mindenkinek sajnos nem tudunk megfelelni,ez így van rendjén.
Az,hogy te mit favorizálsz jobban,meg mi itt a csapatban és a szerkesztőségben mit tudunk az külön világ,ne is menjünk bele,mert nem kell. Az észrevételt természetesen köszönjük,ha pozitív,ha negatív,reggel én bevallom kicsit morci voltam,ezért tűnhetett indulatosnak amit válaszoltam,de nincs semmi probléma,kaptunk mi már sokkal-sokkal cifrább hozzászólást is és láss csodát,azóta alkalmazkodtunk ahhoz is,szóval ha valami véleményed van,szívesen vesszük,ha alapja van persze,ha nincs akkor természetesen egy idő után mi is dühbe jövünk,ez érhető szerintem. Az hogy lapos vagy unalmas a műsor,hát van ilyen,mint írtam,nem lehet minden tökéletes,ahogy mi sem,s ha ennyire nem tetszik,van más alternatíva.További szép estét!
-
jimessor666
aktív tag
Carnus elmondta előttem a lényeget,én csak annyit fűznék ehhez hozzá,hogy nem kell a G365-öt felhozni,ez több szempontbol sem összeférhető,mi ezt a játékosokért,az oldal olvasóiért csináljuk,nem hivatásból,természetesen célunk fejlődni folyamatosan,ahogy én is egy ideje már szerkesztő vagyok itt az oldalon, de nem a pénz motivál,ezt már egy párszor leírtuk.
Mellesleg ha nem tetszik,nem kell hallgatni,nagyon egyszerű,de igyekszünk jobbak lenni, viszont ha neked mások adása jobban tetszik,lehet azt hallgatni. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest