Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
Megjött a nagy hyper....
Valami tapasztalat valakinek? -
grosy
senior tag
válasz
meatball77 #103 üzenetére
Szia!
Nekem is az az utolsó, mint Neked. A neten történő kutakodás után azt találtam, hogy az OTA-n érkező EU frissítések közül az áprilisi az utolsó.
A Mstore-ban vettem, ha ez számít valamit. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Szia, nálam ez van fent.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Nekem már nincs meg sajnos.
-
meatball77
csendes tag
Sziasztok. Kicsit döglött a topik de azért megkérdezem, hátha... Nálam még mindig áprilisi az utolsó update. MIUI14.0.3.0. Ez másnál is így van? Semmi mókólás nem volt rajta, EU rom. Köszi.
-
Tefra
csendes tag
Sziasztok! Dilemmában vagyok. X4 GT vagy X5 Pro ?
Erre a kettőre szűkítettem a listámat az elmúlt pár napban, de itt elakadtam.
Előre is köszönöm! -
kbyte1024
veterán
És ma még jött a Miui14
-
kbyte1024
veterán
válasz
kbyte1024 #95 üzenetére
Na szoval. Idáig minden rendben. Nincs gondom az ips kijelzövel sem. Szep erös fényerö.gyors is a telo. Ami gáz az szerintem a hang. Zenénél Bluetooth fulessel(több fajtával probálva)halk. Sokkal hallkabb mint más telokon.Némi javulás erhetö el ha a dolby atomos cuccokat kikapcsolom. De ugy is elég harmat.3.5 jack fulessel jol szol.
-
-
kbyte1024
veterán
Üdv, na tegnap óta van nekem is😅 meglatjuk mit produkál.
-
HellGábor
csendes tag
El a link, de valamiért magyarba nem küldenek..
https://a.aliexpress.com/_EJanSet -
kbyte1024
veterán
válasz
meatball77 #88 üzenetére
Xxl-nel 129ezer 2ev garival.
-
meatball77
csendes tag
Ennyire azért nem olcsó mint a linkben de a hivatalos magyar forgamazónál most 144,900 Ft. Két év magyar garanciával. https://mstore.hu/poco-x4-gt-8-128-black
-
kbyte1024
veterán
válasz
Viktor0610 #86 üzenetére
Úgy értettem én is. Pedig biztos rendeltem volna ennyiert
-
-
HellGábor
csendes tag
https://www.xatakamovil.com/guias-de-compra/aliexpress-casi-regala-poco-x4-gt-este-cupon-limitado-para-caer-300-euros/
SDXES18
Akció
-
Alarikman
senior tag
Az amoled típusú kijelzők egy nagyon élénk képet adó, brutál jó kontrasztosak, teljesen fekete a feketéjük. Egyszer érdemes mindenképp megtapasztalni. Már csak azért is, mert később jobban tudsz dönteni.
Most nekem IPS-em van(Poco x3 pro) mert zavart egy kicsit a villódzás és fárasztotta a szemem. Elégedett vagyok vele. Kinek mi jön be. Volt mindkét típusból bőven nekem. -
Victoryus94
őstag
A Realme OS-e alig tér el a stock droidtól, de van benne 1-2 extra.
A Xiaomi/Poco teljesen egyedi felületet használ, külsőre néhány dolgot az iOS-től is lenyúltak.
Nekem nem volt bajom vele (én a Samsung rendszeréért nem voltam oda soha, de a Huaweinek is vannak furcsaságai), de ez teljesen szubjektív.
Nekem a csengőhangos felület "fura" nagyon, de azt nem piszkálja az ember naponta (kb 3-4 éve rezgésen van a mobilom).Beszélgethetük róla, hogy milyen az alma, meg a körte, de hogy neked melyik tetszik jobban, azt nem tudjuk kitalálni. Egyik említett gyártó sem kicsi, nincsen tele az OS hibákkal.
De minden OS-ben előfordulnak bugok.
(én pl nem használok Apple eszközt, az ügyfelek keresztül mégis folyamatosan találkozom a hibáival). Ezek jórészét a legtöbb felhasználó észre sem vesz, mások pedig a pokolra kívánnak. -
-
Alarikman
senior tag
Tipikus Xiaomi-t szidás esete. Főleg a szoftvert szidják, max még a közelség érzékelőt. Minden topikban elő fordul.
Akkor ne vegyenek ilyen márkát. Minden markában vannak gondok. Tájékozottnak kell lenni.
Amoled nem ég be mostanában, max ha egész nap navigálsz full fényerőn.
Nem volt még amoled -es telód? -
cibus
senior tag
válasz
Victoryus94 #77 üzenetére
Poco F3 fórumban ezt írták negatívumokat az F3-ról, ezek itt is fenn állnak az x4GT-nél?
"A rendszer iszonyú rossz, minden frissítéssel csak rosszabb lesz, tele bugokkal.. amit nem javítanak, hanem újabbak jönnek helyette. Ha lecseréled nem gyárira, akkor meg le kell mondanod a gyors töltésről, az OTG-ről..
Az amoled szép, nincs semmi probléma vele. Nekem több mint 1 éve megvan, beégésnek semmi nyoma. Ha szeretnéd használni az AOD funkciót, akkor számolj vele, hogy nagyon fog merülni(bug).
Igazából csak szoftveres hibák jutnak eszembe, ha azok nem lennének akkor nem lenne probléma.."
"Még valami eszembe jutott, a közelség érzékelő, illetve annak hiánya. A telefonálást kicsit meg tudja nehezíteni." -
cibus
senior tag
válasz
Victoryus94 #77 üzenetére
köszönöm. de erős napfénynél azért látható? vagy ez is annyira rossz, mint a p20 lite kijelzője? én nem tudom, hogy annak a fényereje csökkent-e valamiért az évek alatt, de ha nagyon erős a nap, akkor kb semmit nem lehet rajta látni, még egy email elolvasása is nehézkes. de átlagos napfény mellett is szar.
-
Victoryus94
őstag
Mi az X4 GT mellett döntöttünk az alábbi szempontok miatt:
Erősebb (de nem melegedő) processzor
Újabb készülék, vélhetően így tovább lesz rá frissítés
A barátnőm minimum 3 évre vesz mobilt, a cél hogy addig probléma (pl erőteljes lassulás) nélkül tudja használni. Ebben segít az 5G modem, az erős proci, a nagy akku+gyorstöltés, és a friss szoftver (és a remény, hogy mivel 1 évvel újabb, 1 évvel tovább kap frissítést).
Nem találtunk olyan mobilt, ami ezek a szempontok alapján ár-értékben egyértelműen előnyösebb lenne.A kijelző persze hátrány (fényerő-kontraszt), de az előny, hogy nehezebben ég be, mint az AMOLED. Összességében nem sokat szoktunk napfényben játszani/videót nézni, így a fényerő diffi szerintem nem olyan látványos, és az AMOLED sem nyújt annyit mint egy TV esetében.
-
cibus
senior tag
válasz
dilajoska1 #74 üzenetére
Rosszat nézel
Ez 870 vs. (Mmeegedős, throttling-olós) 8gen1 :)
Azért a 8100 vs. 870 mást mutat :) -
cibus
senior tag
válasz
dilajoska1 #72 üzenetére
tesztekben viszont mégis jóval erősebb a 8100 a sn870hez képest, ráadásul hűvösebb is, hiába jobban optimalizált adreno-ra, a 8100ban a gpu is sokkal jobb/erősebb, így jobban is teljesít. egyedül single core-ban erősebb a 870, de na puff neki, mihez kell az egy mag teljesítmény? semmihez, mikor multi coreban sokkal erősebb.
F3-nál meg a melegedés az aggályom. néztem robbantott ábrát, hát az a "hűtés" egy vicc... egy kis keskeny lap és ennyi, ellenben pl at x4GT-vel szemben, ahol van is felület.
na meg az AMOLED. hiába szebb és fényesebb, olvasgattam azt is, hogy beég és nincs is akkora élettartama... most akkor?! :/
(nem kötözködés, hanem döntésképtelenség) vélemény, tanács?
-
cibus
senior tag
válasz
dilajoska1 #70 üzenetére
Hát akkor ez most nagy dilemma...
Dimensity8100+IPS vs. Sn870+AMOLED (X4GT vs. F3)F4GT túl drága :(
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Ezek az IPS-ek mennyire használhatók/láthatók napfényben? Jelenleg p20 lite-om van, ami használhatatlan. Itt már jobb a helyzet?
-
Victoryus94
őstag
válasz
kbyte1024 #67 üzenetére
Kb 2 napja lehet kapni hivatalos forgalmazótól. 180 ezres áron. Így nem csoda.
Majd ha belistázza valamelyik szolgáltató, vagy elkezdik árulni máshol is (de leginkább ha lejebb megy az ára).
Ha 160 körül nyitott volna hivatalos boltba, már meg is vettem volna, így még várok egy kicsit, a hazai xiaomi/poco webshopokban sincs még fent. Illetve a Bestbyte nagyker részlegén is voltak régen POCO-k jó árban, most 1 db sincs raktáron. -
kbyte1024
veterán
Nem nagyon pörög a topik nem sok mindenkinek van még ezekszerint.
-
-
Sub-S
senior tag
Az szerepel a cikkben hogy van benne FM-rádió viszont több helyen(pl gsmarena) azt írják nincs. Hol az igazság?
-
-
-
Erwinke
aktív tag
Akad itt is par. En S9+ rol valtottam F3ra.
Messenger ki van kapcsolva a lathatosag meg a buborek de latnak is meg buborekok is elojonnek par ismerosnel.
Kamerat ha megnyitom sokszor fekete csak a kep. Hom - majd aplikacio eltavolotasa a memoriabol aztan ujramegnyit es megy(idegesito foleg mikor hirtelen kell vlmit fenykepezni v kamerazni es minden 4 -5.megnyitasnal ezt kell jatszani.
Sygic(original vasarolt), ha kikapcsolom a kijelzot es csak a szoveget hallgatom majd ha fel akarom oldani a telefont nem engedi beragad a feloldasi kepnek. Semmire nem reagal restartolni kell a telefont. Mert sehogy nem tudom feloldani.
A zene recseg hangeszkozrol ha teljesen fel van hangositva es megnyitok mas appot(chrome, v kamera v barmit) kilepek, torlom a memoriabol majd ujra elinditom a zenet visszabb hallkitom kattanik egyet a zene es onnantol nem recseg ha vissza tolom maxra a hangerot.
Es ez csak igy hirtelen. Am van meg egy csomo idegesito szar amiket mar igy fel ev hazsnalat utan kitapasztaltam es igyekszem elkerulni.
De ettol fuggetlen meg rendben van, mert ennyiert(220€ ert rendeltem banggood rol a 8GB ost)
Uzemido remek meg igy a 4Ah s akksival is. Mert csak kb 2 naponta toltom es 8ora kijelzo idot rohogve tud.Tisztelettel Ervin
-
-
Alarikman
senior tag
Év végén 110e körül 11.11-es akcióban jó lehet külföldről. Ha nem gyengül a forint tovább...
-
klaya86
senior tag
Hát nem tudom. Már ránézésre is egy full középkategóriás telefon benyomását kelti.(nyilván annak is szánták) ezt bizonyítja az anyaghasználat, ips kijelző, 8+2 mp semmire nem jó kamerák. Nem lenne ezzel baj, de az árazás valahogy nincs összhangban ezekkel. Egy processzor miatt nehogy már 170k legyen, miközben minden másban 100 k környéki tulajdonságai vannak. Valahogy nem látom ennek a telónak az értelmét ebben az ársávban.
-
Legendd
senior tag
Csináltam róla videós tesztet, hogy élőben lehessen látni, milyen:
[YouTube] -
-
Hallosz
senior tag
válasz
instantwater #47 üzenetére
"Kell a hívásrögzítés."
Az meg van, hogy ennek komoly szabályai és szankciói vannak? -
Ba cy lus
addikt
Az esti képnél befigyel a sávosodás (banding): [link] .
-
válasz
instantwater #47 üzenetére
Nincs Miui tárcsázó a Global Romban.
-
Erre is lesz xiaomi dialer, vagy csak xiaomi.eu rommal?
Kell a hívásrögzítés. -
-
Postas99
senior tag
hmmm.... már nem igazán lelkesedek a márkáért.. de ha lemegy az ára 130K-ra akkor nem lesz rossz vétel... A fotók nekem tetszettek.. játszani nem játszom, a hűvös készülék és az 5-7 óra kijelző idő meggyőző eléggé.. csak nője már ki azt a soxart a telefon amit a gyártó benne hagy.. remélem itt nem lesz ghost touch, közelségérzékelő stb hiba..
-
SkiDev
őstag
Azt aláírom, hogy most a (leg)jobb SoC-k közé tartozik, viszont nekem meh 170-et kiadni egy IPS-es telóért értesítő LED nélkül
105 ezerért belefért az amoled, - papíron - jobb kamerával, hasonló aksival, töltéssel, specivel. No offense, ha belement volna egy 120 Hz AMOLED (sima, nem is LTPO), akkor azt írtam volna, hogy BB a telefon... -
válasz
Predatorr #40 üzenetére
Na látod, csak ki tudtad fejteni bővebben, el is fogadom így, amit írsz, nem kell arrogancia mellé.
Normális kommunikáció, leírni szépen, rendesen.
Nem vagyok értékesítő-mániás, habár jó pénz lenne benne biztos. Ez az utolsó mondatod tök felesleges volt amúgy. Enélkül is jó lett volna. A buborékok megjelenése a gyári Androidban egy tökönszúrás sajnos, én kikapcsoltam, használhatatlan volt nekem az előzőekhez képest.
Én EU romot használok a MIUI tárcsázó miatt, egyetlen márkára lennék hajlandó váltani, az a Realme, most egy 9 Pro+ 5G van nálam, 2 hétig az lesz a barátom. -
noezmegmi
tag
xiaomi és poco is volt a kezemben próbára kaptam meg, de nagyon fura tárhely SD nem láttam és képeket sem tudtam mozgatni benne. Lehet én vagyok béna vagy csak a Samsung miatt nagyon fura volt az egész. Tényleg jók az akkumulátorok amoled szép a menü nagyon fura. Gondolom minden ilyen.
-
Predatorr
őstag
Msngr: az anykeyboard folyton a szöveges sorra csúszott, nem láttam, mit gépeltem. A buborékoknál még rosszabb volt'
A panorámakép csak kb. 320°-ig fordult, fektetve nem is működött.
körülvágásnál sokkal arrébb voltak a vágójelek, mint ahol vágta a képet.
Így hirtelenjében a legboszantóbbak.
Ahogy A52S-re váltottam, ue. appokból minden hiba eltűnt. Persze, hogy ua. appok, csak az egyik alatt a xiaomi rendszere fut, a másik.alatt meg a samsungé, erről beszéltem. Ezt TAPASZTALTAM, és a legkevésbé sem érdekel egyetlen xiaomi-értékesítő/mániás véleménye sem. -
-
Alarikman
senior tag
válasz
Predatorr #33 üzenetére
Nem hulladék. A szoftver egy kicsit hosszabb támogatási időt elbírna(fő verziót mindenképp), de vannak jelek ebben az irányban.
A poco launcher szerintem jobb is mint a miui launcher.
Samsung oldalról jöttem, de nagy érvágás nem volt annó Xiaomi-ra váltani.
A Samsung jobban tele volt akkoriban bloatware-rel.
A poco meg tud érdekes modelleket kiadni. Jelenlegi X3pro-m is egy olyan modell, sokan aláírják, hogy Best Buy volt.
Az F4/X4-es szériát kihagyom. -
-
Predatorr
őstag
A többi xiaomi/pocohoz hasonló, hulladék szoftverrel, gondolom. Bár már a felsőkategória is bugos, szóval mehet.
-
-
mAtech
aktív tag
Középkategória és a 170K JMF (Jó Magyar Forint).
Ahan... Persze... -
sfefe
addikt
Ennyiért IPS... kizárt....
-
-
-
Örni
senior tag
Az én szememben a múlt év vége felé, 83 ezer forintért vásárolt X3 pro telefonom értékelődött fel!
-
-
-
Fejezzétek be az offolást!
-
janeszgol
félisten
Én erre a telefonra rányomtam volna az ajánlottat. Jó kijelző (azért nem remeket írok, mert ma már az átlag oled kijelzők is nagyon jók), nagyon jó hardver, igen jó kamera.
A kamera színkezelése tökéletes, a nappali képek is jó, de az esti is szuper. A videók pedig szép képminőséget hoznak. -
SkiDev
őstag
Ennyiért nem dobtam hanyatt magam tőle...
Házon belül a Note 11 Pro 4G a maga 100-110k árával sokkal erősebb ajánlat, ha a specifikációt nézzük.
120k-ért pedig az 5G változat is vihető. Teljesen valid a Tetszett rá. -
kengyel
nagyúr
Ezeknek a telefonoknak, milyen a frissítési ütemtervük ? Gondolok itt főverzióra, és bizt.frissítésre.
-
M@cika
őstag
Ha tökéletes lenne, akkor sem adok telóért 170k-t. 70-et esetleg. Nincsenek nagy igényeim, nem kell 4k, meg 200gigapixeles kamerák. Maradok is Note9Pro-nál még pár évig. :-)
-
-
Korrekt cucc lett, a Dimensity elég meggyőző.
Ha most kene telefon számításba venném, remelem tobb mobil is jön ilyen procival.
-
Drótszamár
őstag
Értesítő ledet mi okból spórolják le?
-
törölt tag
Nem kellett megkérdezni.. Nyilvános fórumokon panaszkodnak rendesen bármilyen hihetetlen. És nem minden telefonnal vannak problémák, ez extra hülyeség főleg nem olyanok, amiket annál tapasztalnak az userek. De gondolom valami mazohista csoportban olvashattad, hogy kifejezetten ajánlott a plusz featureok miatt. Főleg így kezdésnek, egy hónap múlva már lehet jó lesz.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én sem látom benne azt a hihetetlen potenciált: nagy és nehéz tepsi műanyagból, IPS kijelzővel és MediaTek chipsettel....
-
Noukoum
veterán
A Nothing Phone 1 jóval jobb ajánlat ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 170 ezer forint az új arany középút a mobilpiacon, cserébe ügyes hardverválogatás jár.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest