Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Melyik rom volt emlékszel? Mert neki asszem 12.5.1 talán ami most fesztiválozik, aztán ott unlockoltam a loadert és kapott egy custom romot rá, de közben jöttem rá, hogy maga a firm cserélgetése a custom rom alatt kevés, a komplett romot fel kell húzni és arra a custom romot. (ghost touch kapcsán x3pro-n végigjátszottam ezt) Gondolom a vendorban olyan meghajtóprogi van ami nyilván a nyers firmben nincs és biza számít. Úgyhogy kénytelen leszek lesikálni a telóját, csak azt nem tudom, hogy 12.0.8 A11-re menjek mert ott jó volt, vagy kockáztassam a legújabb 12.5.4-et és arra rá a custom rom?
Írtam lejjebb, x3prónál viszont telegramon írják sokan, hogy akik játszanak észrevették hogy lassabb az érzékelés, fps játékoknál szembetűnő. Szóval szoftveresen jól megmókolták...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest