Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3172 üzenetére
Igen a második eset volt a hiba oka. Rootolva volt a telefon és amikor a múlt héten telepítettem a heti romot utána volt problémám a Magisk alkalmazással. Akkor hagytam rejtett módban és úgy telepítettem a romot. Most gondoltam megelőzöm a problémát és restore to Magisk app-ra nyomtam, hogy vegye ki az elrejtésből. Lefutott és valami engedélyt kért amit nem adtam meg. Megmaradt mindkét ikon, és kézzel töröltem a rejtett Magisk ikonját. Na ezt nem kellett volna. Maradt egy nem működő Magisk a telefonon. Szerintem az akasztotta meg a telepítést.
mobilizmo Bocsi, hogy nem írtam, de persze közben sikerült elindítani, de semmi megoldás nem működött. Így maradt a full data törléses telepítés. Oda lett 2 komplett biztonsági mentésem, meg Kb: 40-50 GB minden más. Már rendben van minden, Dec. 11-ről maradt biztonsági mentésből állítottam helyre amit tudtam. Csak 15 perc helyett lett belőle 1,5 nap. Mindig tanul valamit az user, de most jó lett volna más hibáján tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest