Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #3172 üzenetére
Igen a második eset volt a hiba oka. Rootolva volt a telefon és amikor a múlt héten telepítettem a heti romot utána volt problémám a Magisk alkalmazással. Akkor hagytam rejtett módban és úgy telepítettem a romot. Most gondoltam megelőzöm a problémát és restore to Magisk app-ra nyomtam, hogy vegye ki az elrejtésből. Lefutott és valami engedélyt kért amit nem adtam meg. Megmaradt mindkét ikon, és kézzel töröltem a rejtett Magisk ikonját. Na ezt nem kellett volna. Maradt egy nem működő Magisk a telefonon. Szerintem az akasztotta meg a telepítést.
mobilizmo Bocsi, hogy nem írtam, de persze közben sikerült elindítani, de semmi megoldás nem működött. Így maradt a full data törléses telepítés. Oda lett 2 komplett biztonsági mentésem, meg Kb: 40-50 GB minden más. Már rendben van minden, Dec. 11-ről maradt biztonsági mentésből állítottam helyre amit tudtam. Csak 15 perc helyett lett belőle 1,5 nap. Mindig tanul valamit az user, de most jó lett volna más hibáján tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest