Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
KonzolKartel #13507 üzenetére
Dovi-s mkv-k alapból sz@rok sajnos, MKV nem tud rendesen Dolby Vision-t.
Próbáld meg a Dolby Vision SL releaseket például:The.Matrix.1999.REPACK.UHD.BluRay.2160p.REMUX.Dolby.Vision.SL.TrueHD.7.1.Atmos.HEVC.HUN-TRiNiTY.ts
Ez mondjuk Remux, elég sok helyet is foglal, de gyönyörűen megy az LG Oleden és a Chromecaston is.
Nekem a Chromecast with Google TV van, de egy próbát megérhet. Kérdés hogy a TV megbírkózik-e a DV - HDR Tone Mappinggel, nemigazán próbáltam. Esetleg sima HDR contentet, pl The.Matrix.1999.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.7.1.HDR.x265.HuN-TRiNiTY
első körben utóbbival próbálkoznék.
Amire leginkább érdemes figyelni hogy ne legyen DTS a hangsáv, bár ha jól rémlik a Philips még támogatta ennél a szériánál, a későbbi modelleknél mindenki dobta a DTS támogatást a magas licensz díjak miatt. Legalábbis az LG biztos (még passthru sincs)
Valami Brutál Deja-Vu érzésem lett most hogy ezeket leírtam -
haxiboy
veterán
válasz
KonzolKartel #13505 üzenetére
Lehetséges hogy transcodeol. Ha jól rémlik nekem is ilyen az egyik TV-m itthon. De pont azért kapott chromecastot mert problémák voltak a hálózati modullal Wifi-n is, kábelen meg csak 100mbit-et tud
Pontosan melyik release van letöltve? (film file neve)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest