- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Az FM rádió meglétét én mondjuk kötelezővé tenném. Túl a környezetvédelmi/egészségügyi megfontolásokon a lakosság szinte csak a netre támaszkodik és ha az kidőlt valami vészhelyzetben, akkor nem lehet infót átadni a tévén kívül.
Ez stratégiai kérdés. A koronavírus is rámutat, hogy mennyire hamis biztonságban voltunk eddig. -
barabbas
kezdő
Szerintem ezt nem kéne telefonnak nevezni. Ez egy összecsukható tablet.
Egyébként csak számomra tűnik az arany verzió egy Escobar Fold 2-nek? -
dz1989
senior tag
válasz
#10949376 #16 üzenetére
Nem azért mert nincs pénz. De számomra a egy ilyen vezeték nélküli nem éri meg mivel abból már olyan fejhalgatót veszek ami komolyabban szól. Valamint ne szorakozzunk már átalakítókkal.
kb mint 15 éve. Valamint nem kell töltögetni sem.
Továbbá elvi kérdés hogy ely ilyen méreg drága cuccban legyen jack és ne akarják helyettem eldönteni hogy nekem mi a jó. Majd Én eldöntöm az Én pénzenem hogy mi a jó. Föleg ha ez is alap hangon 7-800e lessz. Ez úgy hívják hogy tisztelik a vásárlukat. Valamint némi tartás kéne lennie hogy nem utánozzuk a bizonyos alma márkás válalatot. Mert ő nem tesz bele. És?! Kit érdekelKb ez olyan lenne mint ha egy 40 misis AMG Merciben nem lenne pl.: ülés fűtés . Valamint az is a tartás része lenne hogy ne magyarázzák meg valami blöd dumával. Érdekes a 10e forintos gombosokba jutott jack.Amúgy szerintem a Samsungnak a Note 4 ig megvolt teljesen tartása (utána jött a Beépített akku.
) Teljes akkor vesztette el amikor már Jack-t sem tett bele. Meg ezek a külsök is katasztrófa, bár annyi érvet erre elfogadok hogy úgy is tokot teszrá az ember. Az FMrádió kihagyását is megértem mert online Rádióval pótólható.
Okés hogy üzlet de az elötte is bőven megvolt bőven az anyagi része. -
válasz
#10949376 #16 üzenetére
Vagy csak van egy jó minőségű kábeles fejese (ami minőségben garantáltan kettéhugyoz egy tws headsetet és meg töltögetni sem kell), és nem szeretne átalakítókkal szórakozni. Mondjuk egy jobb fejeshez elkél egy jó belső/külső dac is, egy külsőnél meg jön vele a jack port is
-
törölt tag
Engem is érdekel kinek kell jack nekem egy buds+ van tökéletesen megfelelő hangzás 12ora üzemidő nincs kábel s20 tulajtol vettem olcsóbban így megérte most sok van eladó jo áron vagy más olcsó 5.0 vezeték nélküli tws headset van ami jó,nem értem ezt a jack hisztit akinek tellik csúcstelefonra de kell jack mert nincs pénze jó tws headsetre vagy mi van?
-
dz1989
senior tag
Na erre kíváncsi vagyok.
Ha nem is lessz IP67 vagy 68 de legyen 3,5mm jack és Bővíthető memória. Akkor onnantól kezdve kell egy.
#10 Plug life
Sajnos ebben az esetben ez a tipp abszolút reális. Jobb esetben 1 misi alatt. -
Plug Life
senior tag
1,5 millióra tippem az árát.
-
törölt tag
Remélem ez a sz*r veszi át a Note széria helyét, aztán nem fogom tovább pénzelni ezeket az idiótákat.
-
babosmiki
addikt
Ez így király lenne!
-
Ricardo
titán
Végre. Ez legalább kinéz valahogy.
-
jacis
nagyúr
Nagyon frankó lenne ha tényleg valami hasonló kialakítást kapna.
-
rigoberto
őstag
Alakul ez. A vastagsága még megoldandó kihívás a jövőre nézve.
-
prolad
addikt
Érdekes összecsukva elég fura, de nagy előrelépés. Már csak a védelemmel és az árral kezdjenek valamit.
-
joey04
titán
pofás
-
zozzo72
aktív tag
Jónak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest