- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Az ARM-os verzió minden bizonnyal felmegy. A drágaásg meg olyan, hogy a legerősebb, legelső tabletnek kötelező drágának lennie, amíg a geekek igényeit ki nem elégíti aztán lemegymajd. Ha meg olyan irányból közelíted, hogy ez a tablet külső monitorral és bill/egérrel a desktop géped is lehet, akkor már lehet, hogy nem tűnik olyan soknak. Mondjuk én sem vennék még ilyet, a Kindle féle olcsó tablet sokkal közelebb áll az elképzeléseimhez.
-
rudi
nagyúr
Azért a sok mag, mert azokat hardveres irányból könnyebb kezelni. Könnyebb belerakni a rendszerbe, mint egy nagyon magas órajelűt, és könnyebb teljesen lekapcsolni, ha nincs rá szükség. Pontosan nem tudom, milyen a viszony mondjuk az Android és a Windows 7 több processzormag kezelésében, de lehet, hogy a mobil oprendszerek ebben jobbak, majd kiderül.
Ami pedig az AMD procis benchmarkok és egyéb programok szálkihasználtságát illeti, ott szerintem van némi csúsztatás. Mert amikor mondjuk böngésző benchmarkot futtatok, akkor jó hogy nem jön ki a 4+ mag előnye, de ha mondjuk való alkalmazásban nekem fut (most éppen) a word, excel, 10 böngészőablak, képszerkesztő, webszerkesztő és ezek köszt össze-vissza váltogatok, akkor jól ki tudná futni magát a sok mag. Persze, ehhez kell egy olyan operációs rendszer is.
-
rudi
nagyúr
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Fene tudja, talán ezzel az új tegrával a 4 maggal már a desktop gépet is kiváltja a tablet. Otthon bill+monitorral PC, úton meg minden cuccodat magaddal viheted. Ha jól tudom, valami meredek, párszáz GB-os SSD-t is emlegettek a Transformer 2-vel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest