- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reno7
senior tag
válasz
CsonkaImo #31 üzenetére
Keresel egy újrafeltöltést, és ott általában a youtube kiírja lent.
-
Reno7
senior tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz
ProEvoFan #18 üzenetére
Death Stranding akkorát fog szólni, mint egy atombomba, vagy óriási bukás lesz.
Vagy mindkettō egyszerre. Rengetegen fognak sírni,hogy ōk nem ezt vártákA mai gamerek közül a legtöbben csak a PhantomPain-t ismerik (ami valójában csak egy félkész termék) és nincsenek tisztában Kojima munkásságával. Anno a MGS2 tematikája scifi volt számomra, most pedig valós globális probléma. Szóval nem olyan hüle ez a bácsi és filmrendezōnek sem kutyaütō
-
Wesder
titán
Sony kicsit szedd össze magad, mert nem leszünk így jóban.
-
Shepard
tag
Nem tudja véletlen valaki mi szól a trailer alatt?
-
Deck
titán
válasz
Kvelstadt #22 üzenetére
Még nagyobb kihívás lesz a játék nehézsége ezt nyilatkozták már. Aztán majd kiderül.
"Egy friss interjúban Hidetaka Miyazaki, a Sekiro rendezője és a FromSoftware elnöke megerősítette: nemcsak, hogy a Dark Soulsokhoz hasonló kihívásban lesz részünk az új sötét akció-szerepjátékban, hanem a Shadows Die Twice még rá is fog licitálni a DS-széria nehézségére"
-
ProEvoFan
nagyúr
MediEvil és a Ghost of Tsushima elvileg első hetes vétel nálam.
Ghost of Tsushima mennyire gyönyörű
Death Stranding akkorát fog szólni, mint egy atombomba, vagy óriási bukás lesz.Az eddig látottakból kb nekem ez jött le.Nehezen emészthető cucc lesz ez, nem látok köztes lehetőséget.
Seriko is tetszik, de ha olyan nehéz lesz, mint a Dark Souls, akkor kell a francnak. -
CocooN-z
őstag
Death Stranding, Last of Us 2, Ghost of Tsushima. Köszönöm
-
CsonkaImo
addikt
MediEvil meg a Last of Us II első napos vétel. Meg még van egy-két érdekes darab (Ghost of Tsushima, Death Stranding). Új Ace Combat majd akciósan. Anthem meg a 100. Far Cry viszont dögunalom az eddig látottak alapján. Amúgy ja, nem lesz rossz év 2019 se.
-
Polllen
félisten
Azt hittem csak az exkluzívokból vágnak össze egy jó kis videót.
-
Kanczy
veterán
Nekem a videóból össz-vissz a TLOU 2 és az Anthem érdekes (egyelőre)
-
megint elköltök egy csomó pénzt játékra.
-
Raysen623
addikt
Ezzel mi van? Nem láttam a videóban. Nekem 3 olyan játék van benne ami érdekel is. A többi is biztosan jó, csak nem nekem.
-
hombre[EU]
veterán
Eddig no comment,de nagyon is ráérnek. Elōször is vezeti (top2-3 biztos) az eladási listákat. A másik dolog,hogy mikor én befejeztem akkor 17%-os volt a trófea (ps) érte szóval még nagyon sokan játszák. Valószínūleg el szeretnék adni pc-re annak is aki konzolon játszotta úgyhogy kell egy kis break-time a kettō között. A legvalószínūbb,hogy még nincs is készen
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #3 üzenetére
Tényleg RDR2 pc portjáról semmi hír még mindig?
-
hombre[EU]
veterán
Stílusosan zárul. Ha idén kijön akkor felmossa a padlót a többiekkel,ahogyan tavaly a GoW és REdDead tette
-
hogabesz
aktív tag
Hát 2018-ban már biztos nem jelennek meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest