- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Angel1981 #14 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Sony-nál létezett egy Eyetoy nevű cucc is: Youtube, Wiki, ami kísértetiesen hasonlít a Kinect-re, csak nem 3D-s követéssel rendelkezik, de egy pár évvel előtte jelent meg.
Szóval most a Sony másolja az MS-t vagy a Sony másolja magát?Egyébként jövőre tuti nem fog jönni új PS, max bejelentik, és 2013 vége felé kiadják, és én még a Kinect szerű cuccban is kételkedem.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Angel1981 #11 üzenetére
lolmár a Microsoft-tól nem gáz hogy lemásolta a Sony-t azzal hogy kiadott ő is egy konzolt? (Xbox,Xbox360)
Amúgy szerintem is itt lenne az ideje az új generációnak,a 60fps fullhdbe már most is alapkövetelmény lenne.Mondjuk csak pár hónapja szereztem be egy Ps3at,de valami leírhatatlanul nagyobb élmény egy Tekken6 vagy Gran Turismo 5 a pc-s tucat fpsek után,a megannyi egyéb arcade játékokról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest