- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Épp ellenkezőleg. De alapvetően nem a játékkal van a bajom, hanem azzal, hogy félkész, bugos, a fejlesztő hülyül megfelé, nagyon ácsingóznak a játékra a kínaiak, de mindezek ellenére akkora a HYPE, hogy még ide is nagy betűvel kell leírnom. És persze ahogy össze szoktam foglalni a játékot 4 szóban: spawn-loot-die-repeat.
-
bunfi
őstag
Természetesen nem rád gondoltam, hanem creative director úrra. A szituációban az a nevetséges, hogy már tizenx éve megoldották a problémát. Úgy hívják: delay. Aztán ha nem nem tud a nézőkkel kokettálni, így járt. A probléma megelőzhető, te voltál az, kedves streamer, aki nem élt vele. De ehelyett mi történt? Na igen, szánalomhegyek.
-
bunfi
őstag
A zsákbamacska szerencsejáték, függetlenül attól, hogy hogyan próbáljuk szépíteni, becsomagolni, elbagatelizálni, még szerencsejáték marad. Mint ahogy az is tény, hogy az emberi gyengeségre mennek rá (ez is játékfüggőség), mert nem elég az early acces, dlc, season pass, havidíj, preorder és egyéb mocsadékság, még ez is kell. Köszönjük Valve!
-
bunfi
őstag
Én már stream-snipingos botránynál is kacagtam, hogy hogyan lehet valaki ennyire arrogáns paraszt. Aztán valahogy senkit sem érdekelt. Szomorú.
Mondjuk a Dota 2-höz képest ez a játék finoman fogalmazva is faék egyszerűségű és fokozott szerepet játszik benne a szerencse. De ha egyszer erre van igény...
(#15) gyuribácsi88
Nem a 30 euró volt a dolog lényege, hanem a mire és a hogyan. -
bunfi
őstag
Örülök, hogy szórakoztat. De engem kissé aggaszt ez a tendencia, hogy félig-meddig már a tesztelést is a játékosbázis kénytelen megcsinálni és még fizessen is érte. Főleg, hogy lényegileg nem túl komplikált maga a játék. A ládanyitogatós zsigerelésről (amit persze nagyon tagadott végig Ismeretlen Úr) már nem is beszélve...
-
bunfi
őstag
De azért jó, hogy lehet 30 euróért bétatesztelni és közösen várni, hogy egyszer majd elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged