- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
A kemény kompozit nem arra való, hogy a telefon mozgási energiáját elnyelje sajnos, még az által se, ha irányítottan ripityára törik. Csak olyan tokot veszek ami alapvetően puhább anyagból van (PU vagy szilikon kb. max 2mm vastagságban, nehogy bumfordi legyen), hogy tudjon tompítani. Az egyik nadrágom zsebéből állandóan kiesett a telefonom, egy hét alatt vagy 15-ször ejtettem le. Ez idő alatt 2 üvegfóliát leamortizáltam, de a telefon sértetlen, pedig gyakorlatilag csak csempére esett 5-140 centi közötti magasságokból és a hátlapja is üveg.
@all:
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem sem drága. Ez maximum néhány órai bére a célcsoportnak, szóval egyáltalán nem tűnik drágának, főleg hogy az a cél, hogy kézipoggyásszal tudjon az ember kényelmesen menni ahova csak lehet (itt most kézipoggyász alatt én még mindig nem a diszkont cégek kézipoggyász policyjét értem, hanem klasszik cégek laptoptáska + kabinbőrönd összeállítását). Ennek a terméknek nem az átlagember a célcsoportja, aki elutazik néha Krétára vagy Milánóba a fapaddal, hanem akinek annyi mérföldje van, hogy nem tud nem business classon utazni... by the way, egy jó kabinbőröndbe simán befér a laptop és hordalékai, némi papír, meg 3 napnyi ing, alsónemű, papucs, fürdőnadrág (ha esetleg lenne wellness/medence a szálláson)... csak okosan kell pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest