- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86973952 #92 üzenetére
Igen, régebben nagyon büszkék voltak rá, hogy csak a közösség tolja őket, és megy magától minden, és ilyen 8-10 éve tényleg nem lehetett reklámjukat látni sehol. Akkoriban volt az, hogy hirtelen feljöttek egy időre top5-be, ha jól emlékszem, aztán megakadt a növekedés, és mások beelőzték őket. Utána szépen beindult a marketing is, mert most a top 5-höz nem 30-40 millió telefont kell évente eladni már, hanem 100-150 milliót.
batai15: Nem támadásnak szántam, csak úgy rémlett, hogy 1-2 éve még inkább kedvelted a telefonjaikat, több Mi topikban is voltál felhasználó (talán TG is?), ez a mostani véleményed már teljesen más. Igazából csak kíváncsi voltam, hogy mi az oka, mert nem követem nagyon a telefonos topkikokat.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#86973952 #90 üzenetére
hát nemtudom.. ha egy szinten vannak teljesítményben (elvileg, kirinek nem érdekelnek), akkor miért szólna rá egy másik gyártó, hogy ideje erősebbet villantani ?
Samunka van 5G, Mi-nek van 5G, huawei-nek nincs ? (még mindig nem tudom van-e nekik) én ezt tudom elképzelni, hisz ha nem snapit használnak, és sajátból a legújabb van benne :shrug: mit hasonlít mihez
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Twitteren tett közzé egy közismert mémet, amiben a Huawei P30-at állították pellengérre.
- Civilization VII
- Társasjáték topic
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok