Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86973952 #92 üzenetére
Igen, régebben nagyon büszkék voltak rá, hogy csak a közösség tolja őket, és megy magától minden, és ilyen 8-10 éve tényleg nem lehetett reklámjukat látni sehol. Akkoriban volt az, hogy hirtelen feljöttek egy időre top5-be, ha jól emlékszem, aztán megakadt a növekedés, és mások beelőzték őket. Utána szépen beindult a marketing is, mert most a top 5-höz nem 30-40 millió telefont kell évente eladni már, hanem 100-150 milliót.
batai15: Nem támadásnak szántam, csak úgy rémlett, hogy 1-2 éve még inkább kedvelted a telefonjaikat, több Mi topikban is voltál felhasználó (talán TG is?), ez a mostani véleményed már teljesen más. Igazából csak kíváncsi voltam, hogy mi az oka, mert nem követem nagyon a telefonos topkikokat.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#86973952 #90 üzenetére
hát nemtudom.. ha egy szinten vannak teljesítményben (elvileg, kirinek nem érdekelnek), akkor miért szólna rá egy másik gyártó, hogy ideje erősebbet villantani ?
Samunka van 5G, Mi-nek van 5G, huawei-nek nincs ? (még mindig nem tudom van-e nekik) én ezt tudom elképzelni, hisz ha nem snapit használnak, és sajátból a legújabb van benne :shrug: mit hasonlít mihez
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Twitteren tett közzé egy közismert mémet, amiben a Huawei P30-at állították pellengérre.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest