- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz #65577472 #40 üzenetére
Lehet, hogy így van. Nem látok rá egyik cég könyvelésére sem. De kb. nekem mint magán embernek halál mindegy, hogy mi miatt drágábbak egyes gyártók készülékei, mint másoké. Én csak egy jó telefont akarok, jó áron, garanciával és hazai szervízháttérrel. Ennyi.
Sajnos a nagy gyártók szerintem nem azért adják jóval drágábban a telefonjaikat, mert a költségeik sokkal magasabbak, hanem mert a márkát is megfizettetik.
Kb. mint a Rolex óra, hogy veszel egy 200e forintos órát és mellé 2 millió forint presztizst... -
-
törölt tag
válasz #65577472 #40 üzenetére
Magyarországon ez kevés embernél fog átmenni, mert vállalkozói szinten is sok helyen TSZ szemlélet megy. Amíg nem csak kis, hanem közepes vállalkozások (helyenként nagyobbak) is rácsodálkoznak a PR, marketing, reklám, fejlesztés jelentőségére, addig kb. ez a szemlélet marad. Mindent olcsón, a többi le van ***va.
Ez nem tudatlanság, csak szimplán baromira más a magyar piac. Még a románhoz képest is. Más az emberek szemlélete is.
Külföldi gyártók is szeretik az ilyen piacokat, mint a magyar. Itt nincs akkora reklám finanszírozási elvárása a forgalmazóknak. Sok esetben, más ágazatokban meg kb. 0. Ezt tapasztalom.
Azt természetesen nem mondom, hogy minden cent a kiadások miatt növekszik meg, de azért lássuk be, hogy nem minden esetben reális az összehasonlítás. Huawei és Xiaomi között sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest