Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#38075904 #211 üzenetére
PCIe gen4. Már megbeszéltük miért nem. Azért mert a lapok egy részében nem lenne stabil mert nem volt elvárás a specifikacioinak a betartása, egy másik részében csak az első x16 slothoz lenne működőképes egy harmadik részében működne az M.2 slotig. Egy nagy katyvasz lenne és aki nem figyelne rá problémákba ütközne...és a végén persze az AMD lenne a hibás miért adta áldását rá holott az alaplapgyartogyártó bólintott hogy jovanazugy.
BIOS chip mérete. Tudom hogy vettek ki támogatást rohadt régi procikbol, az emberek 99.99%-at nem érinti és ha kell akkor visszamehet a korábbi... másrészt pedig a csicsás uefi feluletbol kellene visszavenni. Egyébként le van írva és aki a legújabb proci miatt frissít pont nem fogja ezeket használni...
Nem értem hogy jön ez ide ebbe a topikba, az hogy az Intel gyk. minden procigenhez külön foglalatot csinál mondvacsinált indokokkal, köztudott tény. Fordult már elő amikor apró átalakítás után simán ment ott az új ahol szerintük semmifelekeppensenem volt működőképes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest