Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Tractive Dog 4 - a legjobb barátom
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Ez nem technológiai, hanem marketing probléma. Ha valamit úgy hírdetek, hogy 4.4GHz boost, adok mellé hozzávaló hűtőt, akkor ha azt berakom a gépbe akkor tudja a 4.4GHz boostot. Legalább. Nem 4.39999GHz-et. 4.4-et.
Nem a vásárló kérte, hogy az AMD így marketingelje a termékét, ez az ő döntésük volt. Sajnos GHz sells, a "hosszan tartó teljesítményélmény" kevésbé sexy, mint az, hogy "5GHz boost clocks"*. Viszont ha ráírta, akkor vagy így, vagy úgy, de tudnia kell. A siránkozás meg ennek a következménye.
Én teljesen boldog vagyok a 2700X-emmel, szépen fel szokott boostolni 4.25-re és nekem ez pont elég, nem lesz jobb a attól az extra 50MHz-től (tudom, próbáltam
), de itt nem is erről van szó.*5 percig, 1-2 magon, ha lehűtöd, aztán marad a 3.8GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- Léghűtés topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de itt nem is erről van szó.