- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
harsanyiz
aktív tag
Ezt most vettem észre.
[link][ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
hát gratulálok... mi a gond 4-4,5"-ös készülékekkel?!
egyszerűen nincs ilyen már a piacon.... 3,3" fasza...
https://youtube.com/user/nuke7
-
joey04
titán
ez alapján már az itunes kompatibilitás miatt is indítottak volna pert. az tény, hisz működött. ha meg nem volt levédve valamilyen megoldás, akkor nem nincs alapja a pernek. ez van, elvitték tudást. más kérdés, hogy sokra nem mentek vele. sajnos. inkább ez terjedt volna el, mint a droid.
-
judas13
addikt
válasz cinemazealot #85 üzenetére
Igen a mási topicban pont ez (is) a téma. Szerintem sem marad ez így..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
cinemazealot
addikt
Wow, a cikket csak most vettem észre. És látom, az ottani topic-ban is mindenki értetlenül áll a dolog felett: ez így csak pofon a szarnak.
Hacsak... előbb-utóbb kikerülhet az USA-only kínálatból és mivel ott vélhetően csak a szolgáltató köti a SIM-et a már meglévő telefonban lévő SIM-hez (egyébként a vas hardveresen képes lenne önállóan is működni), talán még lehet esélye önálló életre. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz cinemazealot #80 üzenetére
Igen jól sejted, azóta ezt (az egynapos késéssel megjelent) MA cikk írja is ezt a "kissé" furcsa öszvér megoldást.
És igen, én sem hiszem el, hogy nincs a mostani elvárásoknak megfelelő apró telefon. Ott az 5se de amúgy 4 collban a nagy semmi, csak 1 RAM-os szarok ótvar kiszerelésben, trágya kijelzővel és egyéb hulladék beszerelésével mérgezik a környezetet.."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
dzsi23
addikt
Persze, én is tisztelem, annak ellenére, hogy nem szeretem őket. Kétségtelen, hogy nélkülük nem járna most itt az mobil technológia, mert ha csak legóznak is, általában jó dolgokat legóznak, és ezek a jó dolgok miattuk terjednek el. De sok dologról nem tudok, amit konkrétan ők találtak fel.
-
cinemazealot
addikt
Ezt vajon hogyan kell értelmezni?
"Although the Palm has its own nano SIM card for an LTE data connection, you can't buy it to replace your primary phone. If you want to make calls or text, you have to use a built-in app that pairs your phone number with the Palm."
E szerint ez önmagában nem is használható, csak ha van egy elsődleges telefonom, ez meg csak egy amolyan "vigyél magaddal, amikor az elsődleges telefonod kényelmetlen?" típusú kiegészítő? És még hangerő szabályozó sincs rajta... a 800-as akksit már nem is említem. Nem hiszem el, hogy 7 év után még mindig nincs (vagy már soha nem is lesz) ép-kéz-láb alternatívája az ugyanekkora Xperia mini prónak (jack, 1200 mAh akksi, dedikált fényképezőgomb, fizikai billentyűzet... cserébe 1 mag, 512 MB RAM, 1 GB tárhely).
-
judas13
addikt
Nem meglepő módon nem lesz benne B20 a Verzion fogja nyomni de az ára meglepetésemre mindössze "csak"349 dodo lesz.Én 100 max 200-ra számítottam...ez így sztem nagyon vastagre sikerült még ha kint 25 dollár/hó is lehet egy másik opció.....
Palm is back with what looks like the tiniest iPhone ever
[link][ Szerkesztve ]
-
-
judas13
addikt
válasz Lalikiraly #71 üzenetére
Pár vevő már lesz akkor a kicsiből.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Lalikiraly #71 üzenetére
Google, ahogy felnyílik a billentyűzet, jobb oldalt mikrofon.
Elég hatékonyan találja el a magyar nyelvet is.
-
-
judas13
addikt
válasz Lalikiraly #68 üzenetére
Igen, olvastam és igazad van, Nyilván nem kevés kompromisszum kell majd, de valamit, valamiért....
Várós, na és kész......
DulieeEz a diktálom funkció (nálam) nem tud rögzülni pedig sok esetben mennyivel gyorsabb és kényelmesebb lenne
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Lalikiraly #68 üzenetére
Én amúgy sokszor már diktálom a szöveget, a gépelést kihagyom.
Elforgatva ez is jó lehet, igaz akkor azt amit írok alig fogom látni
-
-
judas13
addikt
Értelek. Ahogy nálam is esélyes lett nem kicsit, így a semmiből előtűnvén!
Feltúrtam a netet ma, de nyilván még nem találni semmi többet a fenti hírnél. Mindenesetre én egy októberi, esetleg novemberi megjelenést várok és akkor már nem is olyan lassan de kell ám csordogálnia a további infóknak a kérdésben. Egy tény ha ez kijön 8.1-el, 3 Rammal stb nem nagyon lesz ebben a mini méretkategóriában konkurense az is biztos..."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
Vajon 100 dodó/euro alatt nyit majd kb az ára?
Vagy éppen a régi "név" és a rendhagyó méretei miatt dupla stb áron jön ki? Nagyon kíváncsi leszek hová is lövik majd be ezt a TCL-nél. Mert komolyan elgondolkodtam egy ilyen totálisan zsebbrát - de nem szem barát: telón az év végén.
Na ó az igazi pocho phone[ Szerkesztve ]
-
Nekem az egyetlen problémám vele, hogy 16:9 es képarányú a kijelző. Ezért az 3 collon nagyon pici állítva nézve a szélessége, és így nagyon nehéz lesz "gépelni" vele. Nekem a régi kis LG Optimus L3-asom hiányzik. 4:3 as képernyőaránynál elfér a billentyűzet is. Na valami akkora 3-3.5 coll közti mai technikájú teló nekem beszt lenne. Persze erre is kíváncsi leszek.
Dulicee. Nem hiszem, hogy GO val jönne ki a 3GB ram miatt.
[ Szerkesztve ]
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
nagyúr
Nyugodjon már le mindenki a p.csába!
USA only lesz!Ez egy teszt a TCL részéről. Vagy bejön vagy nem. Kérdés : meddig mennek el? Vagyis meddig lesz gyártásban a többi tervezett utóddal egyben? Fix, hogy kész már az utódlás is és szépen fognak növekedni a méretek - ezzel meg is fog dögleni a maradék egyénisége.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bigrock
addikt
Várjuk a kollégát, aki minden topicba be szokta röffenteni, hogy "Bottal se piszkálnám" vagy mi...
-
elmepocok
tag
Tény, hogy a betűméretek rendszerszinten és alkalmazás szinten is szépen lassan zsugorodnak, gondolom így mutat jól 6 colon.
Nekem volt jópár évvel ezelőtt 6 hüvelykes Windows Phone Nokiám, én meg azon szoktam csodálkozni néha, mikor a kezembe kerül, hogy hogyan tudtam használni azt az ólajtót. Tudom, hogy a mai 6 col más, de én már kiéltem magam az óriás kijelzővel, anno a Sony X10 minimet imádtam (2,5" !!), szóval ha ezt be tudom szerezni, mindenképpen kipróbálom, már kíváncsiságból is.Ja, amúgy az autóm is extrém kicsi.
-
dave987
aktív tag
válasz elmepocok #51 üzenetére
Én mindig kerestem a kicsi telefonokat,a3 2016om volt,vettem egy redmi 5öt, már rá se bírok nézni az a3ra,megfájdul tőle a szemem olyan kicsi rajta minden. Az op.rendszer is nagy kijelzőre van már optimalizálva.Ezzel már telefonálni is fájna. Kontaktot elolvasni vagy számot bepötyögni...
[ Szerkesztve ]
-
elmepocok
tag
Shut up and take my money!
Gyakorlatilag már az 5" is kihalóban van a dzsunka kategóriában is, ez meg 441ppi (!) és egy korrekt alsós hardver korrekt mennyiségű memóriával. Ha nem olajfestményt csinál a kamerája, akkor én tuti kipróbálom.
-
ates
aktív tag
válasz Juhaszatti #13 üzenetére
+ 1 Ez a lényeg a többi rizsa
-
judas13
addikt
Aksi karcsú még az ismert paraméterekkel is sztem, de amúgy jöhetne.
-
dzsi23
addikt
-
neoforce
aktív tag
Na itt van a sok (csak tepsifont gyártanak ,kompakt kell stb...nyavajgoknak) Vegyétek..🤣🤣
-
hemaka
nagyúr
telefonalni jo lesz, masra nagyon nem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Teo.
aktív tag
Na meg is van a mainap popcorn topic-ja.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
-
veterán
-
törölt tag
Ez micsoda?
-
törölt tag
Mivel én is "mikor lesz vége ennek a sok tepsinek" emberke vagyok, ezért válaszolok.
Kis kijelzős eddig is volt a gagyi kategóriában, de erős hardverrel, meg jó kamerával kevés. Konkrétan kettőtől tudok: iPhone SE és még a Samsung A3 2017 elmegy ennek.Ez a Palm névre keresztelt kínai akármi meg viccnek is rossz. Hiába a kis kijelző, ami nekem tetszik (3-as is bőven elég lenne részemről), ha minden másban egy átlagos telefont nem ér el. Főlelem vastag is lehetne, a SonyE. X10 Mini és X8 nagyon eltalált volt méretileg szerintem.
-
Baggins86
aktív tag
Mire elég ilyen pici telefon? Nem hiszem el, hogy nem bírnak értelmes, kézreálló 6,5"-os gépet kiadni.
-
eldiablo
addikt
Miért nem? Sietve, fejfájósan nem olyan egyszerű ám.
Amúgy nem flame, mert gyújtöm pl a Galaxy S szériát (is), nincs velük bajom, csak bosszantó, amikor az apple, a BB bemutat valami über "újdonságot", ami már a Prében is jelen volt sok évvel ezelőtt.és mit ad isten, pont ugyan úgy működik mint WebOS-nél:
De androidra is vannak példák. Értesítések oldalra pöckölésével eltűnik az értesítési sávból. Értesítési sáv lehúzható, Wifi, BT GPS ki-be kapcsoló gombok megjelennek.
Kis pecernél jobbra-balra simogatással lehet alkalmazást váltani (BB).[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Úgysejtem soha nem láttál WebOS telefont, ezért nem érted, gyakorlatilag az összes mai divatos efekt, átmenet, animáció egy az egyben onnan van. A BB gesztusvezérlése is onnan lett "átemelve".
És igen, a HP vette meg, majd az LG, most a TCL, nem a Google vagy az Apple.Sajnos a Palm nagyon elbaszta, ezért lett kuka az egész.
dzsi23, Emlékszem még, amikor a Samsung járt azon a szinten és senkinek nem bántotta a szemét, mert ők a Samsung. Galaxy S, S2, S3, S4 pont azt a szintet tudta, így képzeld el azt a trét.
-
gusthy
veterán
Asszem erre mondják más fórumokon, hogy sunáznám. (Bocsi )
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Nyilván nem hozza a régi Palm minőséget, de szerintem nem is ez a cél. Egy alsó-közép kategórás huawei telefon minőségével kiegyeznék, főleg, ha árban sem lenne több. Azok sem hulladékok, csak mindet a helyén kell kezelni. Tudásban meg ugye mindenképp lekörözi a régi Palmokat, tehát ma már azok is csak "hulladékok"... vagy porfogók.
-
.mf
veterán
Hullagyalázás
Fognak egy egykor híres, úttörő nevet, és ezt használva kiadnak egy alsókategóriás tucatmobilt nevetséges hiányosságokkal (800 mAh, komolyan?) Hol van ez egy Pilot, T, vagy Treotól? Mi köze a Palm hagyatékához, irányvonalához? Akkor minek Palmnak nevezni és gyalázni vele a megboldogult céget?Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Ádám16
addikt
Simán jöhet. Cégesnek csillagos ötös lenne .
-
eldiablo
addikt
Gylázatos. A mai napig másolják a WebOS kezelőfelületét, most meg tetézik egy hulladék telefonnal.
-
doooo
veterán
Na... örülhetnek a "mikor lesz vége ennek a sok tepsinek" emberkék. Sosem lesz vége, de néha mindenkinek lehet szerencséje. A kérdéses akku időn kívül, azt hiszem tökéletes (bár talán az sem lesz olyan borzasztó). Mindazonáltal, kíváncsi lennék, hogy vajon hányan vennének közülük ilyet, vagy hányan cserélnék le mostani tepsijüket.
-
Ha értelmes árban jön, akkor plusz egy vásárló
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
judas13
addikt
Végre!"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
gproject
aktív tag
Nekem a honor 7-ben es a shield tv-ben is 3gb van. A honorba eleg, a shieldbe neha nem artana tobb, dehat azon "komoly" jatekok es filmek futnak
en a 800mAh-t keveslem, siman belefert volna egy
2500-as akku[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
félisten
Anno hogy örültem a 3.2"-es LG Optimus One-nak, most meg...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
dzsi23
addikt
Te jó ég... egyeseknek komolyan rinyálásra ad okot a 3GB memória egy középkategóriás készülékben? Nem is értem... Az akksi viszont tényleg kérdéses. Ha az üzemidő és a kamera elviselhető lesz, és árban sem szállnak el, másodlagos telónak nagyon jó lesz. Elsődlegesnek nyilván nem kellene ilyen pici.
Szerk.: Oké, hogy Palm, de az a pálmafa ikon mit jelezhet az értesítési sávban?
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
A hardver ekkora méretben bőséggel elég, tényleg csak az akksi lesz kérdéses. Akár elég is lehet, de nem vennék rá mérget, majd az első tesztekből kiderül.
-
Graphics
Jómunkásember
Vagány gondolat, jöhet, én lehet vevő lennék már tényleg a nagy mobilok után
-
nagyúr
Rétegmobil, csupán akarnak valami kisérletet csinálni a P+A+L+M nevű mobilmicsodával.
Ez nekem nem a PALM, ahogy jól olvassátok. A logó sem a régi már, hanem teljesen más.
Mivel ilyen még nincs - ebből lehet akármi is.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
moleculez
veterán
Jöhetne igazán! Nekem nem kéne, de tényleg jót tenne a piacnak!
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
veterán
Mire nem elég?
Azért ez nem egy csúcsmobil lesz,csúcs hardverrel,egy jó szoftver optimalizáció mellett a célcsoportnak bőven elég lesz az S425 mellé a 3GB ram.
Akinek csúcs hardver kell,az meg úgyse ilyen aprócska mobilban fog gondolkodni.
Ezt kb az 50+os okostelót még sose használt anyámnak tudnám elképzelni.
Ami nagyon durván karcsú lesz az 800mAh-ás akku,hiába kicsi a kijelző és takarékos a proci. -
volandy
senior tag
Igen végre valaki csinál ilyet is!
Csak kár hogy a Snapdragon 425-ös lapkakészletre és 3 GB operatív memóriára az elég gyengusz! -
papelado
aktív tag
Tessék itt van annak a pár tepsifonozó emberkének egy készülék-Legalább nem sírják teli a 6"+ os topikokat
Falat kenyér amúgy...Mondjuk kerékpárra pont jó lehet max 13 körűl instant vétel bike computernek
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
zorzy4
addikt
Na ilyen kéne, ha max 10000ft. Bár a 3gb memória semmire nem elég.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest