Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
geris197 #104 üzenetére
LG füleshez még nem volt szerencsém, de szerintem kb a Samu szintjén lehet (az S6 fülesét leszámítva, leginkább csak telefonálásra alkalmas az összes). Tehát szerintem elég jelentős minőségjavulásra számíthatsz az új füleseddel!
Ha szeretsz zenét hallgatni, biztosan élvezni fogod!
-
válasz
geris197 #102 üzenetére
Jelenleg leginkább egy ilyet használok, illetve van 4 vagy 5 Samu fülesem amiket a telefonokhoz kaptam, S2-től S6-ig. Az S6-é már elég jól szól, csak sportolásra alkalmatlan sajnos (nem agybedugós). A Skullcandy meg túlságosan is basszus orientált, PowerAmp-al még hallgathatóvá lehet tenni, de Spotify-vel szinte lehetetlen.. Viszont most elolvastam még pár Piston 2 vs. 3 tesztet, és mindenképp szeretném kipróbálni a kettest is, ezért veszek egyet abból is, hogy legyen összehasonlítási alapom. Két emberre is írtam itt a hardveraprón, de még egyik sem válaszolt..
Nem akarom azt is Kínából rendelni, mert nem szeretnék heteket várni rá..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Steam Deck
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest