- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
szabi__memo #62 üzenetére
Jaja, csak a desire x erosen kilog a felsoroltak kozul, gondolom ezert irta a Kollega. Nekem is szemet szurt ez az x
Amugy nem one x-t akartal irni?
Egyebkent varnek kicsit a helyedben, hogy milyen hibaj jonnek ki, meg persze essen kicsit az ara, de kulsore (meg fogasra is) az egyik legszebb keszulek szerintem is jelenleg. Konnyu is es jo hozzaerni, szep a kijelzo, stb..
Ha a kulso szamit csak es bejon, akkor nem is gondolkodnek a helyedben. 2 mag - 4 mag, nem biztos, hogy kihasznalnad pl. a 4-et (attol is fugg tehat, hogy mire hasznalnad).
Multkor amikor meglattam, majdnem megvettem, de vegul hozzaraktam es nexus 4 lett (a szerintem szebb kijelzo, erosebb hardver es a tamogatottsag miatt). De ha nem letezne nexus es nem letezne kozvetlen frissites a google-tol, en a hw-tol fuggetlenul pusztan a kulso miatt siman megvettem volna az idolt vagy az idol ultrat (nehez lett volna donteni a ketto kozott mert mindkettonek vannak szimpatikus tulajdonsagai) vagy s3-at vettem volna (mert jol kezbe simul es szep a kijelzo). Mindenesetre eleg nehez valaszolni Neked, mert az van a fejekben, hogy az alca egy olcso cucc es ezert nem akar az ember talan kiadni erte annyi penzt, mint amennyit a konkurenciaert adna - legalabbis en igy vagyok vele. Szerintem nezd meg eloben, hasonlitsd ossze a tobbivel ami hasonlo aron megy, nezd meg, mi a fontosabb (teljesitmeny, ar vagy kulso, kijelzotechnologia, memoriabovites, cserelheto akksi, stb) es vedd amelyik tetszik. Sajnos mindig kell kompromisszumot kotni valamiben.
-
dokee78
félisten
válasz
szabi__memo #60 üzenetére
Desire X gyenge fos.
Ráadásul túlárazott. -
szabi__memo
nagyúr
Erdemes ilyesmi telot venni (ha pl a 2 simtol eltekintunk)? Nem kotekedesbol csak kerdezem.
Hasonlo arakon mar van S2, Desire X, 4X, szoval markasabb telok, igaz nem a legfrissebbek, bar lassan az S3 is kozel van mar arban hozza oke ez meg meg indulo ar es nincs 2 sim, de ha arra nincs szukseg csak nagyobb tetelben van kint a piacon -> talan nagyobb hozza a tamogatottsag (kozossegi is).
Csak hangosan gondolkodok, nem tudom.. -
Blasius0704
tag
-
kengyel
nagyúr
Elég komoly kis masina
Kezd tetszeni !
-
FatalEror
addikt
válasz
Blasius0704 #20 üzenetére
One touch Scribe még nem járt a kezed közt?
-
big-J
őstag
Nem kell annyira megijedni, vannak bt fülesek, néhánynak a kezelője már hívásinfót is tud kiírni és beépített FM-el bír.
-
helixP
nagyúr
válasz
Blasius0704 #43 üzenetére
Csak nem az indexes Tóth Balázshoz van szerencsénk?
Közben látom, hogy nem, pedig végre megadhattam volna neki, ami jár
-
dokee78
félisten
válasz
elpatkorado #48 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
elpatkorado #46 üzenetére
T-mobilnál nem lesz.
-
elpatkorado
aktív tag
Nagyon bejön, de kár azért a jack csatiért. Kíváncsi vagyok milyen árral kezd majd a T-Mobilenál.
-
enginev3.0
félisten
Még azt mondják hogy vastagítsuk a telefont és akkor lehet bele nagyobb akksit tenni.
Tessék itt van nincs 7 mm és 1800mah.... mindent meglehet oldani (idézőjelben) -
GuruZone
őstag
válasz
Blasius0704 #43 üzenetére
Az ën kártyafüggetlen áram is 85000.-
Fekete és citromsárga hátlappal -
Blasius0704
tag
válasz
blackmajesty #42 üzenetére
Rendben, csak jelöltem a forrásomat.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Blasius0704 #41 üzenetére
Amit linkeltem telenor árlista az csütörtöktől érvényes, a blogbejegyzés Rusitól pedig múlt hét pénteki. Mindkettőben ugyanaz az ár szerepel, és Rusi a telenornál dolgozik, szóval amit kiírt, elvileg jó.
De lehetséges, hogy félreírták, amit nektek küldtek, és a listaárát küldték el, az annyi.
Nem kötözködni akartam, csak mivel eddig 2 helyen is 85ezres kártyás árat olvastam, sokalltam a 100ezres árat. -
Blasius0704
tag
válasz
blackmajesty #39 üzenetére
Nekünk hivatalos megkeresésre küldte vissza emailba a 99990ot a telenor szerdán. Azota lehet változott.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
-
tybsen
addikt
Nagyon szep keszulek lett, eloben is nagyon jo kezbe fogni, jo az anyagminoseg.
-
GuruZone
őstag
válasz
wertigo1984 #33 üzenetére
köszi!
-
6.5 miliméter
,5-6 bankkártya vastagságú
-
danikollar
őstag
Nekem tetszik ez a készülék, bár lehet hogy már túl vékony.
-
GuruZone
őstag
Desigo, én az Idol-lal (6030D) a következőket tudom mutatni neked:
Idol üzemidő:
Ebben van 2x 25 perc Bluetooth zenehallgatás (Nokia BH-505) és
7óra 20perc aktív mobilnet,
plusz 2 aktív SIM kártya.Igaz, ma reggel melóba 15%-kal mentem, és azonnal töltőre tettem odabent.
Kb. 9:00 órakor vettem le a töltőről.
Ha teljes töltéssel indulok otthonról, 65-70% (!) szokott lenni mire hazaérek.A Galaxy S2-őm reggel 100%-os akkuról indulva 40-45%-os volt mire hazaértem.
-
maka12
csendes tag
mtk 6577 el hogy vesz fel full hd ba ?
elég gyenge gpu ja van..
-
Matada2.3
veterán
Nagyon pofás készülék, de bajok lesznek a 16 GB-al a jack-el meg főleg :/ amúgy 80k-ért lehet megérné.
-
Blasius0704
tag
Eddig saját telefonnak egy Neo-m volt. Ugye az is 8mp. Ez annál sokkal szebbeket csinál, nagyon meglepődtem. Ha dobsz privátban egy mailcimet küldök képeket. Nekem folyamatos elég intenziv mobilnettel (nincs csak céges laptopom bent, a telefont használom mindenre) egy nap. Viszontnéha használatkor melegszik és ha forró akkor gyorsabban merül
-
tom956ster
aktív tag
Valamikor nemrég szembesültem én is ezzel a jack mizériával,
de számomra nem oly nagy a hiánya, mivel bt fülest használok.
Az nem lehet egy megoldás? És még a kábelektől is
szabadulsz... Jön fel az Alcatel. Ha így tolják, jövőre
benvezek egy hasonló vasra... De előbb türelmesen kivárom mi
is lesz akövetkező céges telefon... -
desigo
senior tag
válasz
Blasius0704 #10 üzenetére
Két dolog érdekelne:
1-Üzemidő aktív 3g használattal
2-fényképek minősége -
kengyel
nagyúr
Az Alcatel is kezdi összeszedni magát. Elég jó masinákat épít
-
Yokayee
tag
válasz
Blasius0704 #13 üzenetére
Érdemes azt is megnézni. A felbontás a határon van, de a képminőség nagyon szép.
Jó, hogy írtad a jack hiányát, így nem is álmodozom tovább erről a modellről, nekem az átalakító túl nagy kompromisszum.Most látom, a cikkben is írták, csak nem olvastam el figyelmesen.
-
Probber
őstag
válasz
hülyegyerek #15 üzenetére
Igaz ami igaz, lett volna ennek más módja is.
Pl. a kamera kiugrását vihették volna a tetejéig, oda már befért volna. -
kovy79
őstag
válasz
Blasius0704 #12 üzenetére
Remélem valami korrektor szerűség átnézi az írásaidat!
Ha nem címlapos lesz az írásod, szúrd már majd be ide is a linkjét! Kíváncsi vagyok rá, de az nem jó hír, hogy a nálad lévő készülék még nem biztos, hogy végleges. -
blade zte
őstag
válasz
hülyegyerek #15 üzenetére
Visszafejlödnek. Alcatel otc701-emhez semmi adapter nem volt, egyszerüen micro/miniusb-s volt a fülhallgató.
-
dokee78
félisten
válasz
Blasius0704 #16 üzenetére
Akkor is össze kell vonni,ez a szabály.
-
hülyegyerek
addikt
Szabványos jack hiánya ?!?!? Vattafakk ? Utoljára valamikor 2007- ben szenvedtem toldóval, nem kívánom senkinek. Emiatt lesz felejtős ez az amúgy nagyon tetszetős cucc.
-
dokee78
félisten
válasz
Blasius0704 #13 üzenetére
Ha 5 percen belül új hozzászólást akarsz írni szerkeszd egybe.
Ez nem "chat"."Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
" -
Blasius0704
tag
válasz
littlelion21 #3 üzenetére
Ő az alcateltől kapott tesztészülék, nembiztos hogy végleges bár azt mondták. Töltés közben többször kikapcsol akksi túlmelegedett üzenettel, am a telefon sokszor tűzforró, a vas elég, akadással nem találkoztam illetve 1080p-s sorozatepizódot is néztem rolla. viszont a jack mentesség agyon szivás ráadásul az átalakitó olyan hogy kb 2 hét után szét fog szakadni. Hétfőig van nállam a készülék addig tudok válaszolni a konkrét kérdésekre, a logouton is megjelenik a teszt terveim szerint (ha az újságom kiadója is ugy gondolja).
-
vimes
senior tag
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
Ez most komoly?
-
dokee78
félisten
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
Kiadtál ennyit érte?
-
jaPe
tag
A sima Idol kerül 80ba a MM-ban. Annyiért best buy lenne. Nagyon tetszik ez a mobil. Nagyon szép szerintem, és a hardver meg a kijelző is nagyon impozáns. Kár, hogy nem engedhetem meg magamnak. Szerintem dizájn szintjén van olyan fejlett, mint az iPhone, ha anyaghasználat szempontjából nem is. Bár ezzel a vastagsággal (vékonysággal
) lehet jobb is, hogy nem fém mert leszelné az ujjad
-
blade zte
őstag
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
Egy mtk6577-ért az konkrét ár. Nem ismerek mtk6589-eset sem 80-nál többért. Na megint termelödik egy kis androidot nem kedvelö réteg.
-
Yokayee
tag
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
One Touch Idol Slate-et láttál már? Ugyanolyan szép a kijelzője?
-
desigo
senior tag
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
Tapasztalatok,első benyomások róla?
Nekem nagyon tetszett a Veletechen. -
littlelion21
addikt
válasz
Blasius0704 #2 üzenetére
Elég az a vas a HD-felbontáshoz?
-
Blasius0704
tag
válasz
Mr President #1 üzenetére
Telenórnál 99990 kártyásan. Itt van a kezembe, arrol irok.
-
Mr President
senior tag
Nagyon pofás készülék, kíváncsi leszek nálunk is 80k környékén hozzájuthatunk e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest