Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz szabi__memo #62 üzenetére

Jaja, csak a desire x erosen kilog a felsoroltak kozul, gondolom ezert irta a Kollega. Nekem is szemet szurt ez az x :DDD Amugy nem one x-t akartal irni?

Egyebkent varnek kicsit a helyedben, hogy milyen hibaj jonnek ki, meg persze essen kicsit az ara, de kulsore (meg fogasra is) az egyik legszebb keszulek szerintem is jelenleg. Konnyu is es jo hozzaerni, szep a kijelzo, stb.. :B Ha a kulso szamit csak es bejon, akkor nem is gondolkodnek a helyedben. 2 mag - 4 mag, nem biztos, hogy kihasznalnad pl. a 4-et (attol is fugg tehat, hogy mire hasznalnad).

Multkor amikor meglattam, majdnem megvettem, de vegul hozzaraktam es nexus 4 lett (a szerintem szebb kijelzo, erosebb hardver es a tamogatottsag miatt). De ha nem letezne nexus es nem letezne kozvetlen frissites a google-tol, en a hw-tol fuggetlenul pusztan a kulso miatt siman megvettem volna az idolt vagy az idol ultrat (nehez lett volna donteni a ketto kozott mert mindkettonek vannak szimpatikus tulajdonsagai) vagy s3-at vettem volna (mert jol kezbe simul es szep a kijelzo). Mindenesetre eleg nehez valaszolni Neked, mert az van a fejekben, hogy az alca egy olcso cucc es ezert nem akar az ember talan kiadni erte annyi penzt, mint amennyit a konkurenciaert adna - legalabbis en igy vagyok vele. Szerintem nezd meg eloben, hasonlitsd ossze a tobbivel ami hasonlo aron megy, nezd meg, mi a fontosabb (teljesitmeny, ar vagy kulso, kijelzotechnologia, memoriabovites, cserelheto akksi, stb) es vedd amelyik tetszik. Sajnos mindig kell kompromisszumot kotni valamiben.

Új hozzászólás Aktív témák