Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ziu

csendes tag

Nos üdv itt mindenkinek.
    Ma sikerült 81000.Ft-ért beszereznem metalic blue színbe az S3 NEO -telót
    Mivel két kártyásra van szükségem ezért ezt választottam a meglévő telenoros S 3 telóm leváltására.
    Hát szóval it írtatok jót is meg rosszat is gondoltam leírom az első észrevételeimet.
    A két teló egymás mellé téve teljesen megeggyzik minden értelemben
    Még a meglévő S 3 szilikontokom is pontosan passzol rá :K hálistennek.
    A kijelző detto ugyanaz mindkét telón minden értelemben azaz szerintem tökéletes.
    Értesítő led 3 színű van, auto fényérzékelő van,előlapi kamera szintén van,és közelség érzekelő is van

A proci szintén megeggyezik azaz 4x1,4 Ghz! :C És nem 4x1,2GHz mint ahogy több infóban szerepel :W
    A rom pedig 1,5GB ami bizony érezhető javulást eredményez a sima S3-al szemben.
    A kamera szerintem gyorsabban fókuszál az új S3 NEO-ban mint az S3 -ban és nagyon szép éles képet készít.
    A led segédfény kicsit erősseb és fehérebben világít,teljesen sötét szobába 3 méterig bőven jó képet készít vakuval és éles is, azaz igy is jó a fokuszálás.
    A kétkártyás kezelés tökéletes ellehet nevezni a kártyákat ,színt lehet választani hozzá,és külön csengőhangot is azaz már bejövő híváskor tudom hogy melyik számomat hívják a csengőhang alapján!
    A kimenő is tökéletes,kilehet választani hogy melyik az alpértelmezett hívó, vagy azt is belehet állítani hogy híváskor mindíg kérdezzen rá melyik kártyával hívjak.
    Az hipernet megy mindkét kártyán! Kilehet választani a sim kezelőbe hogy melyik legyen h-net vagy e-net.
    A GPS tökéletes 10másodperc alatt megtalálta a műholdakat és navigált
    A Wifi erős és stabilan tartja,kellően gyors is.
    A netezés wifin és hiperneten is gyors még szerintem jobb-gyorsbb is mint a sima S3
    Már gyárilag 4.3 van rajta több opcióval mint a sima S3 -ason
    Szerintem az aksi hozza formáját mint az s3 -ban ebben is 2100.ma
    Az 50 % gyári feltöltéssel kb 5 órát ment egyfojtába mivel belaktam,teszteltem,feltelepítettem a dolgaimat stb
    így 8% ra merítettem és megy az első töltésére most.

Az antutut is lefuttattam mindkét telón:

S3-ra 18950 pontot adott

S3 NEO -ra 19800 pontot adott.

Összegezve első nekifutásra nagyon tetszik,kicsit gyorsabb is mint az S3 :K
    Amit még néztem hogy KB 200-300.Mb szabad ram van áltagba a sima S3-ason.
    Az S3 NEO-n ugyan akkor 450-700.MB szabad ram van átlagba!
    Megjegyzem hogy mindkét telómon ugyanazok az progik vannak mos és így azért látható és érezhető a + fél gig ram :C

Új hozzászólás Aktív témák