- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- iPhone topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziu
csendes tag
Nos üdv itt mindenkinek.
Ma sikerült 81000.Ft-ért beszereznem metalic blue színbe az S3 NEO -telót
Mivel két kártyásra van szükségem ezért ezt választottam a meglévő telenoros S 3 telóm leváltására.
Hát szóval it írtatok jót is meg rosszat is gondoltam leírom az első észrevételeimet.
A két teló egymás mellé téve teljesen megeggyzik minden értelemben
Még a meglévő S 3 szilikontokom is pontosan passzol ráhálistennek.
A kijelző detto ugyanaz mindkét telón minden értelemben azaz szerintem tökéletes.
Értesítő led 3 színű van, auto fényérzékelő van,előlapi kamera szintén van,és közelség érzekelő is vanA proci szintén megeggyezik azaz 4x1,4 Ghz!
És nem 4x1,2GHz mint ahogy több infóban szerepel
A rom pedig 1,5GB ami bizony érezhető javulást eredményez a sima S3-al szemben.
A kamera szerintem gyorsabban fókuszál az új S3 NEO-ban mint az S3 -ban és nagyon szép éles képet készít.
A led segédfény kicsit erősseb és fehérebben világít,teljesen sötét szobába 3 méterig bőven jó képet készít vakuval és éles is, azaz igy is jó a fokuszálás.
A kétkártyás kezelés tökéletes ellehet nevezni a kártyákat ,színt lehet választani hozzá,és külön csengőhangot is azaz már bejövő híváskor tudom hogy melyik számomat hívják a csengőhang alapján!
A kimenő is tökéletes,kilehet választani hogy melyik az alpértelmezett hívó, vagy azt is belehet állítani hogy híváskor mindíg kérdezzen rá melyik kártyával hívjak.
Az hipernet megy mindkét kártyán! Kilehet választani a sim kezelőbe hogy melyik legyen h-net vagy e-net.
A GPS tökéletes 10másodperc alatt megtalálta a műholdakat és navigált
A Wifi erős és stabilan tartja,kellően gyors is.
A netezés wifin és hiperneten is gyors még szerintem jobb-gyorsbb is mint a sima S3
Már gyárilag 4.3 van rajta több opcióval mint a sima S3 -ason
Szerintem az aksi hozza formáját mint az s3 -ban ebben is 2100.ma
Az 50 % gyári feltöltéssel kb 5 órát ment egyfojtába mivel belaktam,teszteltem,feltelepítettem a dolgaimat stb
így 8% ra merítettem és megy az első töltésére most.Az antutut is lefuttattam mindkét telón:
S3-ra 18950 pontot adott
S3 NEO -ra 19800 pontot adott.
Összegezve első nekifutásra nagyon tetszik,kicsit gyorsabb is mint az S3
Amit még néztem hogy KB 200-300.Mb szabad ram van áltagba a sima S3-ason.
Az S3 NEO-n ugyan akkor 450-700.MB szabad ram van átlagba!
Megjegyzem hogy mindkét telómon ugyanazok az progik vannak mos és így azért látható és érezhető a + fél gig ram
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest