- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#96302336 #26 üzenetére
az arra vonatkozik, hogy magyar az alapnyelv. Az internet lényege, hogy a világon bárhol jelenik meg egy információ, azt mindenki azonnal elérheti. döntő többségében saját nyelven jelenik meg mindenhol az infó, a világ többi részén azt szokták megosztani, kivéve a híroldalak, akik döntő többségben lefordítják a saját nyelvükre és úgy teszik közzé. minden újdonság topikjában legyen az mobil, vga, vagy processzor linkelnek és másolnak be angol, sőt néha német szöveget is, és nem szoktak ezen kiakadni, ha valaki esetleg nem érti, akkor jelzi, hogy nem beszéli az adott nyelvet és segítséget kér, de semmiképpen nem háborodik fel. békéről meg annyit, hogy téged is láttalak már olyan topikban kommentelni, ahol korábban volt angol nyelvű információ, ott mégsem emelted fel a hangod, csak most, hogy én tettem, ezt annak tudom be, hogy korábbi sony és apple topikokban nézeteltéréseink voltak, és azt vetíted ki ide, így viszont több mint visszataszító a végére biggyesztett béke...
29: a szabályzatban az van, hogy a fórum nyelve magyar, de nincs kikötve, hogy csak magyar szöveg jelenhet meg. nagy különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest