Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Dare2Live #80 üzenetére

Olvashatod, hogy az volt a bajom, hogy azon vannak kiadkadva, hogy úrieten 300k telefonért. Mert hogy ennyiből használt autót lehet venni, ilyen-olyan laptopot, gamer pc-t, fene tudja mit, ez meg "csak" egy telefon. Érhet valakinek sokkal többet ez a csak telefon. Aki meg 120k-ból él és elmegy 100 neki az életre, az valóban nem fog 300-350-ért telefont venni, de gamer pc-t sem. Ezt írtam, hogy aki hitelbe veri magát, az nem normális, de az másik kérdés. A mi indokolja, hogy kiadjanak rá többet, meg a miért mentek fel az árak 2 külön téma. Utóbbira gyorsan meg lehet találni a választ: ilyen áron is rekord eladásokat csinálnak. Ennyi. Az első kérdésre meg annyi, hogy szvsz azonnal sehol nem érdemes váltani, kb 2 évente van akkora fejlődés, hogy megérje váltani, 1-2 kivételtől eltekintve. Viszont pont a napokban írtam, hogy kipróbáltam egy tab s3-at, meg egy note8-at és még a szimpla hétköznapi feladatok elvégzésében (alkalmazások indítása, weboldal betöltése) is sokkal lomhább volt a snapdragon 820-as tablet...

Új hozzászólás Aktív témák