- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
A gondolatmeneted ott hibádzik, hogy mindennek ellenére én nem érzem azt, hogy NV kártyát kellene tennem a gépembe! Egyszer vettem egy 8800GTS karit tőlük aranyáron, a kártya 3 hónapig bírta a gépemben!!!! Azóta csak és kizárólag ATI kártyát veszek, és nem véletlenül!!! Nincs PhysX????!!!
Nah bumm, van helyette más amivel ugyanolyan jó a játék. Amiről pedig Te beszélsz, annak sajnos a fele sem igaz! Láttam én is jópár játékon belüli PhysX-nek csúfolt effektet, de mind egy kaptafára készülő parasztvakítás semmi több...sajnos...
Ha valamiért, akkor az NV pont emiatt fog elbukni egyszer....undorító piacpolitika! Ugyanezt csinálja az EA is szoftverországban, és tessék: rosszabbnál rosszabb dolgok jönnek elő, a játékosok értékelése pedig egyértelmű... -
Johnny Cage
addikt
"Fejlesztők szemszögéből pedig nyilván előnyt élez bármely más megoldással szemben, ha könnyű implementálni és erős támogatást kapnak hozzá a gyártótól."
erős támogatás alatt nyilván a hathatós szponzorpénzekre gondoltál..
egy felől erős a PhysX, szép kis summát kifizetnek azért a néhány eyecandy-funkciót betöltő, a gyárinál picivel szebb particle effektért. itt kb. kifújt az az erős gyártói támogatás.. és nem tudom észrevetted e, de a világ nem a zárt rendszerek felé halad.
"Ne haragudj, de mit érdekli szerinted a végfelhasználót, hogy zárt-e vagy sem?"
Radeon tulajként igenis izgat, hogy a TELJES ÁRON megvett játékomban különböző szponzori befolyások miatt ne kurtítsák már meg a grafikai képességeket, ami egyébként simán kivitelezhető lenne más úton is..
"Amíg ez működik, addig a piacon marad."
értsd: amíg az Nvidia hajlandó komoly szponzori pénzeket kifizetni azért, hogy az amúgy is döglődő PC-s játékpiacon néhány (egy kezemen megszámolható) játékban egy picivel szebb particle effekteket lássanak a Geforce tulajok, addig ez a dolog a piacon marad. értjük mi, szerintem te vagy az, aki nem érti.
az nVidia nem véletlenül vásárolta fel az Ageia-t, amit jó marketinggel (ezek a techdemók sem másért készülnek, játékban így, ebben a formában soha nem látod őket viszont), minimális fejlesztéssel életben tart. ennyi. a PhysX meg semmi olyat nem tud, amit más fizikai engine-ek ne tudnának, csak jobban és szebben.
ps.: amúgy meg, ha már látványos fizikát akarsz látni: [link] (EZ NEM PHYSX)
-
Johnny Cage
addikt
"Szerintem interaktívabbá válik az egész pálya ha a falból darabok törnek ki meg 3D-s törmelék pattog a földön 1-1 robbanás / lövés után"
mivel a játékmenet szempontjából semmi funkciója nincsen, éppen ettől nem lesz interaktívabb.
"Ha már adott a lehetőség és sokkal látványosabbá teszi a játékot, miért ne kapcsolná be az ember?"
ZÁRT RENDSZER. éppen ezért semmi olyat nem fognak soha beletenni egyetlen játékba sem (aki bevételt is szeretne látni és nem csak szponzori pénzből), ami PhysX-en alapszik és alapvető eltérés lesz nem-physx-es látványhoz képest. azzal meg gondolom tisztában vagy, hogy ezeket a plusz effekteket nem az nVidia két szép szeméért teszik bele a játékokba, hanem jelentős szponzori ráhatással..
"Vagy Te mégis mit várnál a PhysX-től egy játékban? Legyen a játékmenet része, hogy a gyengébb, vagy épp ATI kártyával rendelkezők ne tudjanak vele játszani"
hát nem pont arról beszéltem az előbb is, hogy azért nincs ennek a rendszernek jövője, mert ZÁRT?
-
Johnny Cage
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Napelem
- PlayStation 5
- Ford topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest