- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oh, bár olvasná ezt mindenki!!! Múltkor ... boltban vásárolt egy srác egy telefont, mire eladó: merítsd le teljesen, majd töltsd 16 órán át.
Volt ennél rosszabb is más helyen: merítsd le teljesen, majd mikor kikapcsolt, kapcsold be újra, amíg végül be sem lehet kapcsolni, majd akkor töltsd 16 órán át. Mindezt egy LiPol akksival, amit ezzel majdhogynem tönkre is tesz.
Parci #86 Sok embernek nem átlagos a napi fél óra / havi 800, majd' 1.000 perc beszélgetés (kimenő, bejövő). Persze sokunknak (nekem sajnos) az, de millióknak nem.
-
mondjuk most látom, h a 9@9k-ban nagyobb aksi van: 1850 kontra 1720 mAh. az simán 2 nap készenléti időben!
amúgy hogy érdemes "formázni" ezeket az aksikat? én rögtön feltöltöttem a telót (este bedugtam, reggel lehúztam), most nyúzom. gondolom merítsem le koppra, és utána megint egy ilyen full töltés, igaz? (nyilván mindig fullra feltöltöm, de nem mindig meríteném le koppra, hanem amikor a végét járja, tölteném)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest